İpek Kılıç ve Sinan Deniz Dünya Evine Girdi

Üsküdar iş adamlarından Deniz Hafriyat'ın sahibi Haydar Deniz Çavuşbaşı Doğa Restaurant'ta düzenlenen muhteşem kır düğünüyle oğlu Sinan'ı İpek Kılıç ile evlendirdi.

İpek Kılıç ve Sinan Deniz Dünya Evine Girdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kır Düğünü'ne yaklaşık bin davetli katılırken birbirinden renkli gösterilerle davullu zurnalı bir gecede Haydar deniz oğlunun mutluluğunu aile mensupları ve dostları ile paylaştı.

Düğün'de mutlulukları gözlerinden okunan damadın ve gelinin anne ve babaları Hacer-Haydar Deniz ile Zülfiye-Cuma Ali Kılıç gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek tebrikleri kabul etti.

Çavuşbaşı Doğa Restaurant'ta düzenlenen muhteşem kır düğünü saat 18:00 de başlayarak gece yarısına kadar devam etti. Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Köyü Derneği Başkanı Zülfükar Kılıç'ın yeğenleri olan sinan ve ipek çiftinin mutlu günlerine eşlik etmek için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye meclis üyeleri Mikail Gürsül ve Murat Yavuz başta olmak üzere çok sayıda davetli ile damat ve gelinin hanımın aileleri katılarak yeni çiftleri onure ettiler.

Düğün Davul Zurna eşliğinde yöresel müzikler çalınarak gece boyunca davetlilerin güzel bir zaman geçirmesini sağladı. Diyarbakır yöresi'ne ait şarkı ve türkülerle coşan davetliler güzel havanın da etkisiyle açık alanda gönüllerince eğlenerek mutlu çifte eşlik ederken yöresel sanatçılarda söyledikleri türkülerle herkesin çok güzel vakit geçirmesini sağladı.

Gelin ve Damadın birlikte hazırlamış oldukları düğün hatıra defterine davetliler dileklerini belirterek güzel bir anı bırakarak temennilerini yazmaları davetliler içinde ayrı bir sürpriz oldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar iş adamlarından Deniz Hafriyat'ın sahibi Haydar Deniz Çavuşbaşı Doğa Restaurant'ta düzenlenen muhteşem kır düğünüyle oğlu Sinan'ı İpek Kılıç ile evlendirdi.

İpek ve Sinan bu mutlu günlerinde dostlarıyla beraber halaylara eşlik ederek mutluluklarını daim etmek için attıkları bu adımda katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler ve onurlandıran dost ve akrabaların ayaklarına sağlık dilekleri ile onlara şükranlarını belirterek güzel gecede herkesin gönlünce eğlenmesini istediler.

Uzun zamandır böyle bir düğünün yaşanmadığını belirten Haydar Deniz ise yaptığı konuşmada ''Bu güzel günümüzde bizlerle beraber olan ve bizlerin mutluluğumuzu artıran tüm hemşehrilerim, dostlarım ve davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Sayın Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve belediye meclis üyelerimiz Sayın Mikail Gürsül ile Sayın Murat Yavuz'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' diyerek duygularını paylaştı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de düğünde kısa bir konuşma yaptı ve genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Türkmen konuşmasında, ''Maaşallah tüm hemşehrilerimiz burada... Bizi biz yapan birlik ve beraberliğimizin simgesi olan çok önemli günlerimiz, bayramlar, düğünler ve Allah vermesin cenazeler bizim birlik ve beraberliğimizin zirve yaptığı günler... Maaşallah tüm dostlarımızı burada görüyorum. Gelin ve damadımızın ailelerine özel olarak teşekkür ediyorum ne güzel çocuklarını yetiştirmişler ve helalinden evlendiriyorlar. Allah mübarek etsin, hayırlı olsun. Evlenen genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah bir yastıkta kocasınlar... Bu millete bu memlekete, bu dine bu devlete hayırlı faydalı sağlıklı evlatlar yetiştirsinler inşallah...'' dedi.

Gece takı merasiminin ardından ilerleyen saatlere kadar devam etti. Davul Zurna ekibi, Cuma Gevrek ve orkestrası geceye renk katarken sanatçı Ozan Orhan da güzel sesi ile yöresel türküler seslendirdi. Davetliler halay ve yöresel oyun havalarıyla damat ve gelinin bu güzel gününde onlara eşlik ettiler. Gecenin sonunda ise havai fişek gösterisi vardı. Düğün havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir