Üsküdar'da 25 Bin Kişilik İftar Heyacanı

Üsküdar Belediyesi'ne ait aşevinde, Ramazan ayının 25 bin kişiye verilecek iftar yemeğini hazırlama heyecanı yaşanıyor

Üsküdar'da 25 Bin Kişilik İftar Heyacanı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kurulan dev kazanlarda bin 500 kilo et ve 500 kilo pirinçle yapılan ilk Trabzon tereyağlı pilavını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karıştırdı.

Aşevinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, iftar yemekleri hakkında aşçılardan bilgi aldı. Türkmen, aşçılardan kepçeyi alarak yemekleri karıştırmayı da ihmal etmedi.

Üsküdar Belediyesi'ne ait aşevinde, Ramazan ayının 25 bin kişiye verilecek iftar yemeğini hazırlama heyecanı yaşanıyor

BİN 500 TON ET ÜSKÜDARLILAR İÇİN PİŞİRİLDİ

Başkan Hilmi Türkmen, 25 bin kişiye iftar sofralarında yer vereceklerini belirterek, ''Yine 11 ayın sultanı Ramazan'a ulaşmış bulunuyoruz. Üsküdarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayına hazır bir şekilde giriyor. Arkadaşlarımız yaklaşık 25 bin kişiye vereceğimiz yemeği hazırlıyorlar. Her gün yaklaşık bin 500 kilo pirinç, bin 500 kilo et. Bu yıl bir ilki gerçekleştiriyoruz. Trabzon tereyağı ile pilav yapacağız. 500 kilo mercimek, 500 kilo nohudumuzdan oluşan bir menümüz var. Başta Üsküdar sahilde kurduğumuz o modern çadırımız olmak üzere Üsküdar'ın değişik mahallelerinde yaklaşık 13 ayrı noktada bu akşamdan itibaren iftar sofralarına hazırlanmış olacağız'' dedi.

Hazırlıkların sabahın erken saatlerinde başladığı belirten Türkmen, ''Çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İnşallah saat 16.00 sularında bütün yemekler servise hazır hale gelecek. Üsküdar'ın bereketini inşallah tüm Üsküdarlı hemşehrilerimizle paylaşacağız'' şeklinde konuştu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir