Mustafa Kara Validebağ'da gönülleri fethetti

Yerel seçimlere iki aylık bir süre kala Ak Parti Üsküdar belediye başkan adayı Mustafa Kara, kampanya çalışmalarına devam ediyor.

Mustafa Kara Validebağ'da gönülleri fethetti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Üsküdar adayı Mustafa Kara, Validebağ’da bölge halkıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı esnasında Validebağlılar’ın talep ve şikâyetlerini dinleyen Kara yaptığı konuşmada bölge halkının hassasiyetle üzerinde durduğu Validebağ Korusu hakkında bilgi verdi ve düşüncelerini paylaştı. Kara açıklamasında; “Validebağ’a gönül verenlerin şikâyetlerini de bunların çözüm yollarını gayet iyi biliyoruz. Bölge halkı olarak en az sizin kadar Validebağ Korusu’na hassasiyetle yaklaşıyoruz. Validebağ Korusu İstanbul’un en büyük ikinci park alanıdır. Bilmenizi istiyorum ki, sizlerin düşünceleri ve fikirleri bizim için çok değerlidir. Bunları bizimle paylaştığınız takdirde birlikte Validebağ’ı hak ettiği yere taşıyabiliriz.”


Konuşmasında belediye yönetimi ile ilgili olarak da bilgiler veren başkan adayı Mustafa Kara, belediyenin sadece başkan ve yardımcıları ile yönetilemeyeceğini, bunun için çeşitli komisyonlar kurulması gerektiğini söyledi. Bu komisyonlara kadınlardan, çocuklara kadar katılımların olacağını ifade eden Mustafa Kara, her bireyin ürettiği fikirlerin yaşanabilir bir Üsküdar oluşturmada büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi. Validebağlılar’ın yüreklerine su serpen konuşması sonrası alkışlarla uğurlanan Mustafa Kara daha sonra Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada 60 yaş üzerindeki yaklaşık 30 emekli öğretmen ile biraraya gelen Mustafa Kara, kendileriyle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Mustafa Kara, Validebağ Necatibey Öğretmenler Huzurevi’ndeki programın ardından İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na geçti. 53 ile 107 yaş arasındaki 48 yaşlı vatandaşımızın barındığı vakıfta Mustafa Kara’ya büyük ilgi vardı. Ziyaret esnasında Mustafa Kara ile yaşlı vatandaşlarımız arasındaki koyu sohbet ve oluşan neşeli ortam dikkatlerden kaçmadı. Yaşlı vatandaşlarımız, Kara’dan buradaki sosyal imkanların genişletilmesi yönünde talepte bulunurken en büyük isteklerinin de tiyatroya gitmek olduğunu ifade ettiler. Talepleri tek tek dikkatle dinleyen ve not alan Mustafa Kara, belediye başkanlığı döneminde kendilerini sık sık ziyarete geleceğini söylerken, sosyal aktivitelerle ilgili olarak da gerekli çalışmanın yapılacağı konusunda söz verdi.
 
Kaynak: Flashaber

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir