Üsküdarlılar Hamsi'ye Akın Etti

Marmaray'ın Üsküdar sahil çıkışında gerçekleştirilen şenlikte vatandaşlara 2 ton kızarmış hamsi, sandviç ve helva eşliğinde dağıtıldı.

Üsküdarlılar Hamsi'ye Akın Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'da Hamsi Şenliği düzenlendi. Marmaray'ın Üsküdar sahil çıkışında gerçekleştirilen şenlikte vatandaşlara 2 ton kızarmış hamsi, sandviç ve helva eşliğinde dağıtıldı.

Özellikle güzel havanın da etkisiyle evlerinden çıkıp bahar havası almak ve Üsküdar sahil şeridinin tadını çıkarmak amacıyla Marmaray'ı kullanarak ilçeye gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören hamsi şöleninde, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen vatandaşlara ekmek arası hamsi ve helva dağıttı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara şölene ilişkin olarak yaptığı açıklamada, 2004 yılında temeli atılan Marmaray'ın o dönemlerde hayal olduğunu, ancak hayalin gerçeğe dönüştüğünü ve çağımızın projesinin Üsküdar'a bolluk ve bereket getirdiğini belirtti. Hamsi şenliğinin Marmaray'ın bereketini yansıttığını dile getiren Mustafa Kara, Üsküdar'daki bu bereketin yerel seçimlerde sandıklara da yansıyacağını ve Başbakan'ın ilçesinde yeni belediye başkan adayları ile oy rekoru kıracaklarına inandığını ifade etti.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada Üsküdar'ın bir Harem toprağı olduğunu, huzur ve bereket şehri olduğunu dile getirirken, Marmaray'ın yanı başında gerçekleştirdikleri şenlikte birliği, beraberliği ve kardeşliği hamsinin bereketiyle yaşadıklarını ifade etti. Türkmen, 2001 yılında milletin siyasete ve siyasetçiye güveninin sıfır olduğu bir dönemde AK Parti olarak millete hizmetkâr olduklarını, gücünü milletten alan AK Kadroların girmiş oldukları 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 referandumda da Allah'ın izni ve milletimizin takdiri ile büyük bir başarı elde ederek bugünlere geldiğinin altını çizdi. Türkmen, 10 yıllık genel idare ve 12 yılık yerel idarede yaptıkları hizmetlerle milletin güvenine layık olduklarını gösterdiklerini, 30 Mart yerel seçimlerinde de milletten aldıkları bu güvenle özellikle Üsküdar'da yeni bir rekora imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Hilmi Türkmen, ''Bu millete mutluluğu ve huzuru çok görenler, 30 Mart'ta ağır bir Osmanlı tokadını alınlarında görecekler'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir