Çengelköy İlkokulu'ndan Eğlence Dolu Gece

Çengelköy İlkokulu Okul Aile Birliği'nin düzenlemiş olduğu müzik, halk oyunları ve eğlence gecesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Çengelköy İlkokulu'ndan Eğlence Dolu Gece
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköy İlkokulu Okul Aile Birliği'nin düzenlemiş olduğu müzik, halk oyunları ve eğlence gecesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde veliler, öğretmenler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Çengelköy İlkokulu Okul Aile Birliği'nin düzenlemiş olduğu müzik, halk oyunları ve eğlence gecesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Çengelköy İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından tertip edilen müzik, halk oyunları ve eğlence gecesine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ve Ali Rıza Şenbabaoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Cemil İsmail, Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Esat Kalay, Ayedaş Genel Müdür Yardımcısı İrfan Dinçay, Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumurcu, Çengelköy İlkokulu Okul Müdürü Ali Yaşar Düzcü, sanatçılar İlksen Kodal, Şebnem Usanmaz, Usame İsmail ile birlikte öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecenin sunuculuğunu okul aile birliği sekreteri Beyhan Öztürk yaptı. Açılış konuşmasını okul müdürü Ali Yaşar Düzcü yaptı. Düzcü'nün ardından okul aile birliği başkanı Cemil İsmail yaptığı konuşmada okul aile birliği olarak yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi. Ardından ise okula yaptığı katkılardan dolayı onursal başkan Esat Kalay'a bir hediye takdim etti. Esat Kalay ise okul aile birliği başkanı Cemil İsmail ve ekibine teşekkür ederek kendilerine başarılar diledi.

Gecede İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin yaptığı konuşmada Çengelköy Okul Aile Birliği'nin yaptığı etkinlikleri tebrik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara adına programa katılan belediye başkan yardımcısı Hilmi Türkmen ise eğitimin önemine dikkat çekerek ''Nasıl ki bir kuş kanatsız uçamazsa eğitimde öğretmenler yada veliler olmadan düşünülemez. Bu iki unsur olmadan eğitim düşünülemez'' dedi. Okul müdürü Ali Yaşar Düzcü okula yaptıklar katkılardan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara adına teşekkür plaketini Hilmi Türkmen'e verdi.

Gecede Hasan Tiryaki yönetiminde sahne alan ÜFTUD ekibi sahnelediği birbirinden güzel halk oyunları ile geceye katılanlara güzel dakikalar yaşattılar. Yine gecede sanatçılar Usame İsmail, İlksen Kodal, Şebnem Usanmaz da söyledikleri şarkı ve türkilerle programa katılanlara hoş saatler geçirmelerini sağladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir