Üsküdar Belediyesi Bahar Kupası İcadiyespor'un oldu

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Geleneksel Bahar Kupası 2. Amatörler Futbol Turnuvası'nda şampiyon İcadiyespor oldu.

Üsküdar Belediyesi Bahar Kupası İcadiyespor'un oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Geleneksel Bahar Kupası 2. Amatörler Futbol Turnuvası'nda Şampiyon İcadiyespor'a kupayı Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen verdi.

Üsküdar Selimiye Stadı'nda oynanan final müsabakasında Ünalanspor ile İcadiyespor karşı karşıya geldi.

Üsküdar İcadiye, turnuvanın finalinde rakibi Ünalanspor'u 2-1 mağlup ederek kupayı kazanan taraf oldu. Üsküdar İcadiyeli futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşadılar.

Maçın ardından düzenlenen kupa törenine, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Sadık Albayrak, Üsküdar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, her iki takımın kulüp yöneticileri ve futbolcuları katıldı. Turnuva şampiyonu Üsküdar İcadiye'nin kaptanı, kupayı Hilmi Türkmen'in elinden aldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Geleneksel Bahar Kupası 2. Amatörler Futbol Turnuvası'nda Şampiyon İcadiyespor'a kupayı Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen verdi.

HİLMİ TÜRKMEN: ''AMACIMIZ, SPORUN KARDEŞLİK RUHUNU GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAK''

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, bahar turnuvasının finalinde çok güzel bir müsabaka olduğunu belirterek, ''Elbette her yarışmanın bir birincisi bir ikincisi olacaktır. Bugün burada İcadiyespor şampiyon oldu. Hocalarını, futbolcularını, teknik kadroyu ve centilmen seyircimizi tebrik ediyoruz'' diye konuştu.

Türkmen, Üsküdar Belediyesi olarak Üsküdar Amatör Kulüpler Birliği ile birlikte 9 yıldır bu turnuvayı düzenlediklerini söyleyerek, şöyle devam etti: ''Amacımız, Üsküdar'da bulunan 28 amatör kulübümüzün yıl içerisindeki müsabakalarına bu turnuva ile birlikte hazırlık anlamında bir destek olmak hem de Üsküdar'da futbolu tabana yayarak sporun kardeşlik ruhunu gün yüzüne çıkarmak.''

Türkmen, turnuva da emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, ''İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu tür turnuvalarımız aynı hızla aynı heyecanla devam edecek. Tüm futbolcularımızı güzel ve başarılı müsabakalarından dolayı tebrik ediyorum'' dedi.

SADIK ALBAYRAK: ''39 İLÇE ARASINDA BU TARZ TURNUVALARI DÜZENLEYEN TEK İLÇEYİZ''

Üsküdar Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Sadık Albayrak ise Üsküdar'da 24 amatör takımın olduğunu ve bu anlamda rekor kırıldığını hatırlatarak, ''İstanbul'da, 39 ilçe içerisinde en çok amatör takım olan ilçe Üsküdar'dır. 39 ilçe arasında bu tarz turnuvaları düzenleyen tek ilçeyiz ve bu anlamda da iddialıyız'' ifadelerini kullandı.

Töreninin ardından her iki takım futbolcuları kupa ve madalyalarıyla birlikte basın mensuplarına hatıra pozu verdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir