AK Parti'li Kadınlar Şiddete Karşı Şemsiye Açtı

AK Parti'li kadınlar, Marmaray Yenikapı istasyonunda şiddete karşı şemsiye açtı. "Şiddete asla" sloganıyla bir araya gelen kadınların açtığı şemsiyeler rengarenk görüntüler oluşturdu.

AK Parti'li Kadınlar Şiddete Karşı Şemsiye Açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti'li kadınlar, Marmaray Yenikapı istasyonunda şiddete karşı şemsiye açtı. ''Şiddete asla'' sloganıyla bir araya gelen kadınların açtığı şemsiyeler rengarenk görüntüler oluşturdu.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Teşkilatı üyesi kadınlar, ''25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü'' etkinlikleri kapsamında kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için ilginç bir eylem yaptı. Yüzlerce kadın Marmaray Yenikapı istasyonunda şiddete karşı şemsiye açtı. Marmaray'ın içinden ellerinde rengarenk şemsiyelerle çıkan AK Parti'li kadınlar, ''şiddete asla'' sloganları attı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü

AK Parti'li kadınlara partili milletvekilleri ile Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir de destek verdi. Sadece kadına karşı değil şiddetin hiçbir türlüsünü kabul etmediklerini belirten AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal, ''Biz bugün burada bütün kadınların, kadına karşı şiddete hayır dediği bir günde, İstanbul'da bir araya gelerek kadına karşı şiddete hayır demek istedik. Bu yıl seçtiğimiz slogan şiddet mi? Asladır. Çünkü şiddet sadece kadınları için değil dünyada her şey için şiddet var. Biz şuna inanıyoruz çocuklar küçükken şiddetle nasıl şekilleniyorsa yetişkinliği de bu şekilde devam ediyor. O sebeple çocuk genç, yaşlı, kadın demeden uygulanan her türlü şiddete hayır diyoruz. Siyasetin içinde kadın erkek demokrasi algısının yerleşmesi, hayatın içinde var olan paylaşımın siyasete aktarılması anlamında çok önem arz ediyor. Türkiye'de kim iktidar olacaksa bunun yolu kadınlardan geçiyor. Biz bunun için varız'' dedi.

AK Parti'li kadınlara partili milletvekilleri ile Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir de destek verdi.

Yapılan konuşmaların ardından kadınlar sloganları atarak eyleme son verdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir