Öğretmenlik başvuruları yarın sona eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 96 alanda 750 öğretmen kadrosuna yapacağı atamalar için başvuru süresi yarın sona erecek. Atamalar, 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Öğretmenlik başvuruları yarın sona eriyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bakanlık, ilk atama, açıktan ve kurumlar arası yeniden atama yoluyla ve milli sporcuların ataması kapsamında 96 alanda 750 öğretmen atayacak.

Öğretmen atamaları, 27-28 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Başvurular yarına kadar bakanlığın internet sitesinden yapılabilecek.

Başvuru ve atama işlemleri elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Adaylar, ''http://mebbis.meb.gov.tr'' ve ''http://ikgm.meb.gov.tr'' adreslerindeki elektronik başvuru formunu kullanarak başvurularını yapabilecek.

29 Kasım'dan itibaren görevbaşı

Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil (Almanca, Fransızca, İngilizce) alanlarına başvuruda bulunacak adaylar, atanacağı alanda, KPSSP121 puan türünden taban puan ve üzerinde puan almış olmaları kaydıyla başvurabilecek.

Belirtilen alanlar dışındaki diğer alanlara atanacaklarda ise KPSSP10 puan türünde atanacağı alan için belirlenen taban puan ve üzerinde puan almış olma şartı aranacak.

Adaylar, en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Tercihler, aynı il veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecek. İlçe veya il milli eğitim müdürlüğünce başvuruları onaylanmadıkça adaylar, tercih değişikliği yapabilecek.

En çok atama yapılacak branşlar arasında ilköğretim matematik, türkçe, fen bilimleri, fen ve teknoloji, sınıf öğretmenliği ve ingilizce yer alıyor.

Atanan adaylar, 29 Kasım 2013 tarihinden itibaren göreve başlayabilecek.


CNN TÜRK


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir