Yıldızınız bugün ne söylüyor?

Astroloji uzmanı Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

Yıldızınız bugün ne söylüyor?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

KOÇ burcu

Bugün gün içinde eğlenceli ve hırslı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.Durmak bilmeyen enerji patlamaları ve içinizi kıpır kıpır edecek güçlü duygularla hareket edeceksiniz.

BOĞA burcu

Bugün ailenizle bir hareket etmeyi tercih edecek, duygularınızdan açık açık bahsedeceksiniz. Sabırsız tutumlarınızı kontrol etmeyi başarabilirseniz sonuca ulaşmanız daha kolay olacak.

İKİZLER burcu

Bugün hızlı, gösterişli ve sabırsız davranışlarınızla yakın çevrenizi şaşırtabilir, kendinizi dışarı atmak ve gezmek ihtiyacında olabilirsiniz.Kararlı tavırlarınızla birçok işinizi halletmeniz mümkün.

YENGEÇ burcu

Bugün güvenlik ihtiyacınız ve sevdiklerinizi koruma iç güdüsü fazlasıyla ön planda olabilir. İsteklerinizi yerine getireceğiniz ani harcamalar yapmaya müsait olacaksınız.

ASLAN burcu

Bugün maceraperest davranabilir, ani davranış değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle eğlenceli bir gün sizi beklerken, yakın çevrenize karşı görevlerinizi yerine getirebilirsiniz.

BAŞAK burcu

Hırsınızın ve beklentilerinizin yüksek olacağı bugün iç enerjinizi dengelemeniz ve kendinizi düşüncelerinizle yormamanız gerekecek. Yaşayacağınız olayları abartmayın.

TERAZİ burcu

Gruplarla hareket etme, arkadaşlarınızla aktiviteler içinde bulunma etkiniz bugün yüksek olacak.Kalabalık ortamlarda heyecanınızı körükleyecek, anlık duygulara kapılabilirsiniz.

AKREP burcu

Kafanıza takılan konuları kararlı vecesur adımlarla çözme şansına sahipolduğunuzu bilin.Değişiklik isteğiylehareket edecek, başkalarına yardımetmekten çekinmeyeceksiniz.

YAY burcu

Bugün geleceğinize yönelik düşüncelerinizde cesur kararlar alabilir, değişiklik isteğiyle farklı iş ve alanlara yönelebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar sizi biraz hırslı görebilir.

OĞLAK burcu

Sevgilinizle bugün ortak harcamalarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi duygu iniş çıkışlarınıza göre kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, para harcamalarınızda gözünüz açık olsun.

KOVA burcu

Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sabırsız davranışlar sergileyerek onu bugün şaşırtabilirsiniz.Hırsınızı yönlendirmeyi öğrenmeli, istedikleriniz olmadığında hemen gücenmemelisiniz.

BALIK burcu

Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız.Detay isteyen işlerinizde veya günlük yaşantınızda bugün kendinizi fazla zorlayacak hareketlerden uzak durmalısınız.


Haber Türk


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir