Rastgele Atılan İçki Şişeleri Orman Yaktı

Üsküdar'da, ormanlık alana rastgele atılan içki şişeleri yangına neden oldu. Yol kenarındaki ağaçlık alana gelişigüzel atılan şişelerin aşırı ısınmasıyla başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Rastgele Atılan İçki Şişeleri Orman Yaktı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da, ormanlık alana rastgele atılan içki şişeleri yangına neden oldu. Yol kenarındaki ağaçlık alana gelişigüzel atılan şişelerin aşırı ısınmasıyla başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle yaklaşık 1 dönümlük alan zarar gördü.

Yangın, saat 13.00 sıralarında Küçük Çamlıca Mahallesi Üçpınarlar Caddesi üzerindeki çamlık alanda başladı. İddialara göre çamlık alana atılan çok sayıdaki içki şişesi, güneşin etkisiyle ısınarak kıvılcım çıkardı. Aniden başlayan yangın, çamlık alanda yayıldı. Yoldan geçen vatandaşların müdahale ettiği alevler söndürülemeyince itfaiye ekiplerine haber verildi. Bu sırada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alarak itfaiyenin gelmesini bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen söndürme ekipleri alevlerin daha fazla büyümesini engelledi. Büyükşehir Belediyesi'nin denetiminde olduğu öğrenilen çamlık alanda bazı ağaçlar da zarar gördü. Yangın yaklaşık 15 dakika süren çalışmalardan sonra söndürüldü. Yangına neden olduğu öne sürülen onlarca alkol şişesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada, çevredeki binalarda oturan vatandaşlar çamlık alanın bakımsız olduğunu, yangının rastgele atılan şişelerin ısınmasıyla başladığını söyledi.


Haberimport


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir