Üsküdar'da 'kuş' cinayeti!..

Üsküdar'da Askerden geldikten sonra kuş besleyen genç, aldığı kuşun parasını vermediği gerekçesiyle dövülüp bıçaklanarak öldürüldü.

Üsküdar'da 'kuş' cinayeti!..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki olay önceki gün meydana geldi. İddiaya göre askerden yaklaşık 8 ay önce gelen ve bir süredir evinin çatı katında kuş beslediği öğrenilen Serdar Erenler (22) akrabalarına gittiği esnada 5 kişilik bir grup tarafından yolu kesildi.

Erenler ile tartışan grup Serdar Erenler'i önce darp etmeye başladı. Kavganın dozu artınca gruptan E.Ö (17) adlı kişi yanında taşıdığı bıçağı çıkararak Erenler'i iki yerinden bıçaklayıp kaçtı.

Olayı gören vatandaşların durumu sağlık ve polis ekiplerine haber vermesi ile ekipler kısa süre sonra olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Serdar Erenler'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesi ve delil çalışması neticesinde aynı gece olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

İfadesi alınan zanlılardan E.Ö'nün polise verdiği ifadede kendilerinde kuş alıp parasını vermediği iddia ettiği Serdar Erenler ile olay yerinde buluştukları, Erenler ile aralarında çıkan kavga sırasında Erenler'in kendilerine biber gazı sıktığını, kendisinin de korkutmak için bıçak çektiği sırada olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. Olaya karıştığı tespit edilen zanlılardan 4'ünün savcılık tarafından serbest bırakıldığı, bıçak ile Serdar Erenler'in ölümüne neden olan E.Ö'nün de tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

ACILI ANNE : OĞLUM ÖLÜRSEM KUŞLARIMI MEZARIMA GETİRİN DİYORDU

En son olaydan 10 dakika önce oğlu ile konuştuğunu söyleyen acılı anne Sahibe Edemer, "Oğlum akrabalarına gitmek üzere evden ayrıldı. Aynı gün birkaç kişi gelip oğlumu sordu ama hiç şüphelenemedim. Oğlum gittikten 10 dakika sonra da çocuklar evime gelip oğlumun bıçaklandığını söyledi. Oğlumu kuş alıp parasını vermediğini söylemişler, bu yüzden de önce dövmüşler sonra bıçaklamışlar. İster kuş meselesi isterse küfür olsun, hiçbir şey bu sonuca neden olmamalıydı" diye konuştu. Uzun süre önce eşinden ayrılan ve 3 çocuğuna tek başına bakan acılı anne, "Oğlum konfeksiyonda çalışıyordu, bir süre önce işten ayrıldı ve kuş beslemeye başladı. Bana 'anne ne olur izin ver besleyeyim. İçkim yok, sigaram yok' dedi ben de izin verdim. Oğlum bana 'anne ben ölürsem kuşlarımı mezarıma getirin' demişti. Bu olaydan bir kaç gün önce dedi bunu. Ben onu evlendirmeyi planlarken başımıza gelene bakın" diyerek göz yaşlarına boğuldu. Evladını toprağa verdiği yerde kuşlarını da götürdüğünü söyleyen anne Sahibe Edemer, "Mezarı başında kuşları salıverdim, 1 kuş mezarın başında kaldı ve bekledi. Bu manzara bizi çok duygulandırdı. Anneler evlatlarına sahip çıkmalı, çocuklarını iyi terbiye etmelidir" dedi.

 
Kaynak: Habera

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir