BBP Üsküdar Konferansı

Büyük Birlik Partisi Üsküdar Teşkilatı FİLİSTİN konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak ise Hakkı ÖZNUR katıldı.

BBP Üsküdar Konferansı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
B.B.P Üsküdar Teşkilatı FİLİSTİN konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak ise B.B.P Genel Başkan Yardımcısı ve Birlik Akademisinin kurucusu araştırmacı-yazar Hakkı ÖZNUR katıldı.

B.B.P  M.K.Y.K üyesi Ahmet YELİS’İN  de hazır bulunduğu programın açılış konuşmasını B.B.P Üsküdar İlçe Başkanı Sayın Abdullah GENÇ yaptı.

Geçmişten günümüze kadar Filistin meselelerine deyinen ve Üsküdarlı ALPEREN Gençlere öğütler veren Hakkı ÖZNUR çok önemli noktalara vurgu yaptı.

Geçmişte birçok hatanın ve ihanetin olduğunu vurgulayan ÖZNUR bu ihanetler maalesef şu anda da devam etmektedir dedi. Örnek olarak ise şunları gösterdi;

Tansu ÇİLLER        : “  Vaat edilmiş topraklar sizin( İsrail ) hakkınızdır. “
Hikmet ÇETİN         : Ankara’da mosad’ın kurulmasına vesile olan kişi.
1996 yılında yapılan anlaşma ile Konya’da İsrail köpekleri eğitildi.

28 Şubat sürecinde ve sonrasında İsrail’i ziyaret edenler:
İ.Hakkı Karadayı

Tansu Çiller

Süleyman Demirel

Mesut Yılmaz

R.T. Erdoğan

Abdullah Gül


1997 yılında Amerika da Musevi cemiyeti tarafından Mesut Yılmaz’a yılın devlet adamı ödülü verildi.

2000 yılında 2. intifada başladı. Arial Şaron denen köpek Mescid-i AKSA’YA girdi.

İsrail’de LİKUT Türkiye’de AKP iktidarken Filistin yakıldı, yıkıldı. Ve Ahmet YASİN şehit edildi.

Ayrıca Filistin’e de değinen HAKKI ÖZNUR Mahmut ABBAS Amerika ve israil’in kankasıdır. Dedi. 

Dönemin iktidarı olan A.K.P hükümetine de değinen ÖZNUR Ahmet YASİN şehit edilince İsrail terör yapıyor dediler ama ne yazıktır ki 1 yıl sonra Abdullah GÜL ve R.T. Erdoğan israil’i ziyaret etti. Bundan sonra da kamusal alanın mucidi ve dönemin cumhurbaşkanı A.N. Sezer israil’i ziyaret etti. Bu ziyaretten sonra 2006 yılında Lübnan yakıldı, yıkıldı diyen ÖZNUR; okyanus’ta iki tane balina’yı kurtarmak için seferber olan haçlı zihniyeti bu olayları sessiz kalmıştır” dedi.

Ayrıca Hakkı ÖZNUR 35 gün süren savaşta israil’in Hizbullah’a yenildiğini söyledi.

Hüsnü Mübarek amerikan işbirlikçisidir diyen ÖZNUR; ateşkesi İsrail bozdu mısır’ın yöneticileri refah sınır kapısını kapatarak abd ve israile bağlılığını sürdürüyorlar dedi.

A.B.D nin yeni başkanına da değinen ÖZNUR “ Obama havai adalarında tatilde. İki nolu adamının da bir musevi olması bizlere obama’nın neden sessiz kaldığını ve diğerlerinden farkının olmadığını göstermektedir” Dedi.

T.C Başbakanının “ 4 Şubat tarihin de Ramallah ta bekletildim” demesini utanarak dinledim diyen Hakkı ÖZNUR ne yazık ki CHAVEZ kadar olamadılar dedi.

“Acil olarak yapılması gereken İsrail ile ilişkilerin kesilmesi ve askeri anlaşmaların iptal edilmesidir.  İsrail büyükelçiliği kulağından tutulup atılmalıdır. Büyük Devlet Olmak ve Samimiyet budur. ”

Cümleleriyle sözlerini bitiren Hakkı ÖZNUR bir süre ilçe yöneticileri ile sohbet etti ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.  
 
Her zaman ki gibi içten ve samimiyeti ile gönülleri fetheden Hakkı Başkanımıza bizleri kırmayıp geldiği için ve verdiği bilgiler için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Şunu da belirtmeliyiz ki;

FİLİSTİN YALNIZ DEĞİLDİR, ER YA DA GEÇ İSRAİL AKITTIĞI KAN’DA BOĞULACAKTIR.

CENAB-I HAK’TAN FİLİSTİNLİ ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, GERİDE KALANLARA SABIRLAR DİLİYORUZ. 

B.B.P Üsküdar Teşkilatı
 
Haber: Yücel Kılıçkaya

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir