İlahi Okumada Engel Tanımadılar

Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan muhteşem törenle sahiplerini buldu.

İlahi Okumada Engel Tanımadılar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Müftülüğü, Üsküdar Belediyesi ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin ortaklaşa olarak düzenlediği Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan muhteşem törenle sahiplerini buldu.

İSEM Engelliler Merkezi öğrencilerinin sunduğu ilahi dinletisi ile başlayan Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Müftülüğü Şakirin Camii İmam Hatibi Nurullah Çelebi, Üsküdar Müftülüğü Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk ve Kadıköy Müftülüğü İbrahimağa Camii İmam Hatibi Rıdvan Göçen'in okudukları Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal Ünaltekin ve İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran'ın yaptığı protokol konuşmalarının ardından görme, ortopedik, zihinsel ve işitme olmak üzere dört kategoride 7 grupta yarışan engelli öğrenciler ödüllerine kavuştu.

Görme Engelli Bay Kategorisinde 13 katılımcı arasından Üsküdar Türkan Sabancı Görme Engelliler Merkezi'nden Emre Kandemir birinci, İBB Sancaktepe Engelliler Merkezi'nden Mehmet Ali Tor ikinci, İBB Zeytinburnu Engelliler Merkezi'nden Ercan Yasemin Seven üçüncü, İBB Bayrampaşa Engelliler Merkezi'nden Mustafa Korkmaz dördüncü oldu. Görme Engelli Bay Kategorisi'nde ödülleri sahiplerine Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara verdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Müftülüğü, Üsküdar Belediyesi ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin ortaklaşa olarak düzenlediği Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan muhteşem törenle sahiplerini buldu.

Görme Engelli Bayan Kategorisi'nde 27 katılımcı arasından Sarıyer Kilyos Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu'ndan Merve Nur Özdemir birinci, Üsküdar Türkan Sabancı Görme Engelliler Merkezi'nden Gizem Varol ikinci, Sancaktepe Faslıbahar Kız Kuran Kursu'ndan Hülya Ceylan üçüncü, İBB Eyüp Engelliler Merkezi'nden Seldanur Adıgüzel dördüncü oldu. Kazananlara ödüllerini İstanbul Müftü Yardımcısı Kadriye Erdemli verdi.

Ortopedik Engelli Bay Kategorisinde 26 katılımcı arasından Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi'nden Ömer Vurunca birincilik, Ümraniye Belediyesi Engeliler Kültür Merkezi'nden Abdülhamit Öz ikincilik, Üsküdar Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi'nden Ömer İldeş üçüncülük, İBB Maltepe Engelliler Merkezi'nden Tuncay Özyurt dördüncülük ödülünü Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'dan aldı.

Ortopedik Engelli Bayan Kategorisinde 17 katılımcı arasından Pendik Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi'nden Dilara Atagün birinci, İBB Ümraniye Engelliler Merkezi'nden Pınar Baştu ikinci, Pendik Sevgi Çiçekleri Rehabilitasyon Merkezi'nden Meltem Altekin üçüncü, Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi?nden Mücahide Dalman dördüncü oldu.

Zihinsel Engelli Bay Kategorisinde 32 katılımcı arasından İBB Sarıyer Engelliler Merkezi'nden Emrah Erdem birinci, İBB Ümraniye Engelliler Merkezi'nden Uğur Kaleli ikinci, İBB Ümraniye Engelliler Merkezi'nden Muhammed Yancı üçüncü, İBB Zeytinburnu Engelliler Merkezi'nden Yıldırım Beyazıt Yakar dördüncü olarak İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç'tan ödüllerini aldı.

Zihinsel Engelli Bayan kategorisinde 32 katılımcı arasından İBB Bayrampaşa Engelliler Merkezi'nden Neval Kahraman birinci, Pendik Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi'nden Rabia Aytek ikinci, İBB Arnavutköy Engelliler Merkezi'nden Derya Ceylan üçüncü ve İBB Tuzla Engelliler Merkezi'nden Taliha Karakuş dördüncü oldu.

İşitme Engelliler Bayan Kategorisinden 17 katılımcı arasından Kadıköy Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'ndan Miray Tüfençli birinci, Kadıköy Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'ndan Muhammed Alparslan ikinci, Kadıköy Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'ndan Havva Şantör üçüncü, Kadıköy Dost Eller İşitme Engelliler İlköğretim Okulundan Sibel Ateş dördüncü olarak ödüllerini İBB İstanbul Engelliler Müdürü Bekir Köksal'dan aldı.

Engelliler Müdürü Bekir KÖKSAL ''Manevi Bakım Birimimiz, engelli ve engelli yakınlarına istekleri doğrultusunda manevi destek vererek her zaman onların yanında olmayı kendine bir vazife olarak görmektedir. Tüm kategorilerden yarışmaya katılan engelli vatandaşlarımıza ve onları destekleyen ailelerine teşekkür ederim'' dedi.

Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinlikleri kapsamında Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde 160 engellinin katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması Ödül Töreni Programı, Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü görevlisi olan ilçe müftülerine teşekkür belgesi verilmesi ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir