Üsküdar'da ilginç olay

Üsküdar'da Yunus ekipleri bir kişinin kat kat kazak giymesinden şüphelenerek durdurmak istedi...

Üsküdar'da ilginç olay
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da Yunus ekipleri bir kişinin kat kat kazak giymesinden şüphelenerek durdurmak istedi. Bu sırada şahıs koşarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında yakalanan zanlının üzerinde yaklaşık 5 kilo toz esrar bulundu.

Fıtık hastasıyım dedi uyuşturucu satıcısı çıktı!
Olay Harem Otogarı çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde görevli Yunuslar otogardan çıkan kişilerin kısa kollu tişört giydiğini bir kişinin ise kat kat kazak giyinmesinden şüphelenerek, uzaktan incelemeye başladı. Polisler, tedirgin olan ve şüpheli hareketler sergileyen Mehmet N.'yi (31) durdurmak istedi. Bu sırada Yunus ekiplerinden koşarak kaçmaya çalışan Mehmet N., yaşanan kısa süreli kovalamanın ardından yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde, daha önceden de uyuşturucu satmaktan ve bulundurmaktan sabıka kaydının olduğu tespit edildi. Mehmet N.'nin üst aramasında ise korse giydiği tespit edildi. Polislerin neden korse kullandığını sorması üzerine şüpheli fıtık ameliyatı olduğunu bu yüzden korse kullandığını söyledi. Üst aramasına devam eden polis korse içine saklanmış yaklaşık 5 kilo toz esrar ele geçirdi.

DİYARBAKIR'DA YEŞİTRİP İSTANBUL'A SATIYOR
Gözaltına alınarak Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu Polis Merkezi'ne getirilen Mehmet N., burada verdiği ifadesinde, esrarı Diyarbakır'da kendi tarlasında yetiştirdiğini, yakalanmamak için sürekli olarak farklı yöntemler denediğini ve bu yöntemi çok duyduğunu belirtti.


Stargazete.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir