Önce masaj yaptı, sonra bıçakladı

Üsküdar'da, bir ganyan bayiinde yaşanan bıçaklama olayı, görenlerin kanını donduruyor.

Önce masaj yaptı, sonra bıçakladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda müşterilerden biri, çaycıya önce masaj yapıyor, ardından elindeki bıçağı peş peşe çaycının sırtına saplıyor. Ekmek bıçağının sapının kırılması ise, çaycının yaşamasını sağlıyor.

Görüntülere göre; İsmail Acılar ile birlikte Üsküdar?daki bir ganyan bayiine gelen Ali K., bir süre içeride dolaşıyor. Daha sonra aralarında konuşmalar yaşanan sahıslardan İsmail Acılar, bir sandalyeye oturarak kendisine masaj yapılmasını istiyor. Soğukkanlı bir şekilde yaklaşık 5 dakika Acılar'ın omuzlarına masaj yapan Ali K., bilinmeyen bir nedenle çılgına dönerek yanındaki ekmek bıçağını Acılar'ın sırtına saplıyor. Aldığı bıçak darbeleriyle yerinden fırlayan İsmail Acılar, neye uğradığını şaşırıyor. İlk şoku üzerinden atan Acılar, daha sonra Ali K.'yi kovalamaya başlıyor. Yaralı Acılar, çevredeki esnaftan yardım istiyor. Aydın'dan 4 gün önce İstanbul'a geldiği öğrenilen Ali K. ise kaçarak izini kaybettiriyor.

Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu İsmail Acılar, sırtına saplanan bıçakla birlikte ambulansa bindirilen Acılar, Dr. Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemen ameliyata alınan Acılar'ın sırtına saplanan bıçağın akciğerlerine zarar verdiği belirtildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar'da, bir ganyan bayiinde yaşanan bıçaklama olayı, görenlerin kanını donduruyor.

Olayla ilgili inceleme başlatan Üsküdar Asayiş Büro ekipleri, kaçan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Büro Amirliği'nde susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Ali K.'nın 4 gün önce İstanbul'a geldiği, Aydın'da bir kahvehanede çalıştığı öğrenildi. Ali K., emniyetteki işlemlerinin ardından Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi.


Mynet Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir