Vefatının 1. Yıl dönümünde anıldı

Usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı İstemi Betil, vefatının birinci yıldönümünde törenle anıldı...

Vefatının 1. Yıl dönümünde anıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi'nde dün akşam gerçekleştirilen anma törenine ünlü tiyatrocular Emin Olcay, Hayat Olcay, Mihriban Er, Devrim Evin, spor yazarı Atilla Türker ve müzisyen Haluk Özkan'ın yanı sıra İstemi Betil'in çok sayıda seveni katıldı.

İstemi Betil'in hayatını anlatan görüntülerle başlayan gecede, ünlü müzisyenler Kerem Görsev ve Vedat Sakman da sahne aldı. Kerem Görsev, İstemi Betil'in en çok sevdiği Frank Sinatra'nın My Way şarkısını çalarken, Vedat Sakman da seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı.

Gecede konuşma yapan İstemi Betil'in tiyatro sanatçısı eşi Asuman Betil, herkese duygu dolu anlar yaşattı. Gecede diğer konuşma yapan İstemi Betil'in evladı gibi sevdiği tiyatro sanatçısı Ömer Yıldırım da, kendisiyle yaşadığı hatıralarını anlatarak katılımcıları hem hüzünlendirdi, hem de gülümsetti.

İstemi Betil'in kızları İrem ve Senem'in sunduğu gecenin sonunda sürpriz bir doğum günü anı yaşandı. İstemi Betil'in yaklaşan doğum günü sebebiyle hazırlanın pasta sahneye getirilirken, törene katılanlar bu anı uzun süre alkışladı. İstemi Betil'in kızlarının, pastanın üzerinde yakılan bir mumun, sanatçıların unutulmaması adına daima yanacağını belirtmesi üzerine de ise duygusal anlar yaşandı.

KURTLAR VADİSİ YAPIMCILARINA KIRGINLIK
Öte yandan geceye Kurtlar Vadisi ekibinden kimsenin katılmaması ile ilgili yöneltilen sorular üzerine kürsüde kısa bir açıklama yapan İrem ve Senem Betil'in, ''Kurtlar Vadisi yapımcılarını biz davet etmedik. Haklı bir kırgınlıktan dolayı bu gecede yer almalarını uygun görmedik'' sözleri salonda büyük şaşkınlık yarattı.


Akşam


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir