Galatasaray öğretmenleri unutmadı

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcular 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Validebağı Mustafa Necati Bey Emekli Öğretmenler Huzurevi'nde emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Galatasaray öğretmenleri unutmadı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül ile Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları Emre Çolak ve Sercan Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Validebağı Mustafa Necati Bey Emekli Öğretmenler Huzurevi'nde emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyarete katılan yönetici ve futbolcular, emekli öğretmenlerle sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi. Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, yöneticiler, oyuncular ve emekli öğretmenler birlikte pasta kesti.

Sedat Doğan, emekli öğretmenlerin sorunlarına dikkati çekmek istediklerini belirterek, ''Buraya belki kısa bir ziyaret yaptık ama bizim esas amacımız 500 yıllık bir okuldan doğmuş olan Galatasaray Kulübü'nün öğretmenlerimizin sorunlarına dikkati çekmesidir. Toplumun sizin haklarınızı ödemesi kolay değil. Hocalarımızın ne kadar değerli olduklarını topluma anlatabileceksek çok mutlu olacağız'' diye konuştu.

Genç futbolcu Emre Çolak ise bu ziyaretle ilgili mutluluğunu dile getirerek, ''Takımın en genç oyuncusuyum. Öğretmenlerin bizim hayatımızdaki yeri çok başka. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Sercan Yıldırım da öğretmenlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, ''Burada olduğumuz için heyecan duyuyorum. Lise hayatımı yeni bitirdim. Okul hayatımı çok özlüyorum. Sizlerin hakkınızı asla ödeyemeyiz. Sizleri bir sene boyunca sırtımızda taşısak azdır'' ifadelerini kullandı.


HT Spor


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir