Başbakan üç tane atlet istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in düğün törenine katıldı.

Başbakan üç tane atlet istedi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in düğün törenine katıldı.

Aslı Çakır Alptekin ile İhsan Alptekin çiftinin, Üsküdar Belediyesi Nikah Dairesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğününde, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yer aldı.

Başbakan Erdoğan, düğünde yaptığı konuşmada, ''Sizleri, sevgili Aslı'mızın, İhsan'ımızın düğün merasiminde bu heyecanı, bu coşkuyu paylaştığınız için en kalbi duygularımla, şahsım ve eşim adına selamlıyorum. Aslında aynı zamanda milletim adına selamlıyorum. Çünkü bizlere tarihte bir ilki Aslı yavrumuz, kardeşimiz yaşattı'' dedi.

Ardından Gamze Bulut'un düğünde bulunup bulunmadığını soran Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

''Hem altını hem de gümüşü aldılar ikisi birlikte, o çok daha farklı bir mana kattı. İstiklal Marşımızı bize farklı bir heyecanla dinlettiler. Şu anda bir şey daha söyleyeceğim ama bilemiyorum, zorlanıyorum. İnşallah bol da atletler yetiştirmeleri lazım. En az üç tane diyorum. Bu atletlere çok ihtiyaç var. Atletten atlet meydana gelmesi lazım.

İnşallah Anadolu'nun bu güzel çocukları, Anadolu'nun bu kararlı, bu cesur evlatları bu adımı attılar. Tabii bize de Türkiye Cumhuriyeti olarak düşen görevler vardı. Bütün doping kontrolleri vesaireler, onlar neticelendi. İnşallah öyle zannediyorum ki bu hafta içi yapacağımız törenle ödüllerini de kendilerine takdim edeceğiz.''

Eski Üsküdar Belediye Başkanı merhum Mehmet Çakır'ı da anan Erdoğan, ''Mehmet Çakır kardeşimi hayırlarla yad edeceğim. Çünkü Mehmet Çakır kardeşimizin belediye başkanlığı döneminde Aslı, Üsküdar Belediyemize kazandırılmıştı. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.

''Farklı başarıları 2020'de yakalamak istiyoruz''
Başbakan Erdoğan ayrıca, ''İnşallah 2020 Olimpiyatlarını İstanbul'umuza kazandırırsak ki onun azmi, kararlılığı içerisindeyiz, farklı başarıları 2020'de yakalamak istiyoruz. Fakat 2016'yı da boş geçmeyeceğiz'' diye konuştu.

Ardından eşi Emine Erdoğan'ı sahneye davet eden Başbakan Erdoğan, Alptekin çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir