Kaymakam Güler, Keçiören'e veda etti

Ankara Keçiören Kaymakamlığı görevinden İstanbul Üsküdar Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a veda ziyaretinde bulundu. Güler için ayrıca veda yemeği verildi.

Kaymakam Güler, Keçiören'e veda etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kaymakamlar Kararnamesi ile Üsküdar Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret ederek vedalaştı. 5 yılı Keçiören'de olmak üzere Ankara'da 8 yıl kaymakamlık yaptığını belirten Mustafa Güler, bu sürenin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Görevi süresince çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğuna değinen Güler, ''Başta Keçiören Belediyesi olmak üzere Keçiören'de her zaman sivil toplum kuruluşlarından vatandaşlarımıza kadar herkes ile çok iyi diyaloglar kurarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan da çok mutlu olduk. Bu süre içerisinde bana destek olan Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak'a ve herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Üsküdar ve Keçiören Belediyesi'nin kardeş belediyeler olduğunu hatırlatan Mustafa Ak da Mustafa Güler'in Üsküdar'a atanmasının güzel bir tesadüf olduğunu ifade etti. Mustafa Güler'in kendileri için daima Keçiörenli olduğunu belirten Başkan Ak, ''Mustafa Güler, Keçiören için çalışarak güzel eserler bıraktı. Bizim anlayışımızda insan odaklı hizmet var. Kendisine de insana hizmet vurgusundan dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Başkan Ak, Kaymakam Mustafa Güler'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaymakam Güler için Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi'nde de veda yemeği verildi. Veda yemeğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, Keçiören'deki muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Mustafa Güler, veda yemeğinde katılımcılarla tek tek vedalaştı. Yemek programında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kaymakam Güler'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi vererek bir tablo hediye etti. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Kaymakam Mustafa Güler'e hizmetlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdi.


Star Gündem


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir