Ölümden son anda kurtuldular!

Edinilen bilgiye göre kaza önceki gün Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi.

Ölümden son anda kurtuldular!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İçinde iki kişinin bulunduğu bir otomobil, Yavuztürk Mahallesi'nden Çengelköy istikametine seyrettiği sırada Kirazlıtepe meydan da kavşaktan önüne bir minibüs çıktı. Minibüse vurmamak için direksiyonu kıran sürücü, orta refüje çarparak aracın hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç, kaldırımı aşarak bir eczaneye girdi.

Aracın kaza yaptığı anda kaldırımda yürüyen iki çocuk, aracın refüje çarpma sesini duyarak arkalarına bakınca hızla üzerlerine gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Tüm olan bitenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildiği kazada eczanenin içinde bulunan vatandaşların yaşadığı panik de gözlerden kaçmadı. Aracın eczanenin vitrinini kırarak içeri girdiği görüntülerde, içeride bulunan bir çalışanın ve vitrinin hemen önünde oturan bir müşterinin ezilmekten son anda kurtulduğu görüldü. Kaza sonrasında yaşanan panik ve vatandaşların kaçışması da görüntülerde yer aldı.

Kaza yapan aracın içinde bulunanlara yardım etmek için çevredeki vatandaşlar hemen aracın başına giderken, eczane içinde bulunan bazı vatandaşların da korkudan birbirlerine sarıldıkları görüldü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kaza da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir