Ünlü işadamı Çengelköy'deki evinde ölü bulundu!

İş adamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, Üsküdar'daki villasında başına ateş ederek intihar etti.

Ünlü işadamı Çengelköy'deki evinde ölü bulundu!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye'nin Yahudi asıllı ünlü iş adamlarından Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, bugün saat 09.15 sıralarında, Üsküdar'daki villasında başına ateş ederek intihar etti.

Çengelköy'deki Villasında ağır yaralı bulunan 62 yaşındaki Hayati Kamhi için hemen ambulans çağrıldı. Ancak telaş yüzünden 112 Acil Servis'e adres yanlış verildi. Bu yüzden ambulans bir türlü olay yerine ulaşamadı. Daha sonra villadan arayanlar doğru adresi verdi. Ambulans görevlileri villaya geldiğinde Hayati Kamhi'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayati Kamhi'nin eşi Camilla Kamhi fenalık geçirdi. Camilla Kamhi için özel bir hastaneden ambulans çağrıldı. İntihar haberi üzerine İsrail Başkonsolosluğu'ndan görevliler de geldi.

Çengelköy'de Doktor Dağlar Caddesi 17 numaralı evinde, tek kurşunla başından vurulmuş halde bulunan Hayati Kamhi'nin (62) cesedi üzerinde ve bulunduğu yerdeki incelemeler tamamlandı.

Kamhi'nin cesedi, incelemelerin ardından evinden çıkarılarak cenaze arabasıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kamhi'nin ailesi ve yakınlarının, cenazenin götürülüşü sırasında göz yaşlarını tutamadıkları görüldü.

Bu arada, intihar ettiği düşünülen Hayati Kamhi'nin evine, İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu'ndan bazı görevlilerin de gelerek bilgi aldığı öğrenildi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İş adamı Jak Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi, Üsküdar'daki villasında başına ateş ederek intihar etti.

Elektrik mühendisliği okuyan Hayati Kamhi, İstanbul'daki önde gelen yat tersanelerinden Proteksan Turquoise A.Ş. ile tekne ve üst yapılar inşa eden Çelik Yat A.Ş.nin kurucusu ve sahibiydi.

Daha önce de Cenevre'deki Farimex SA ve Elektronal Elektronik A.Ş.'yi kurmuştu. Hayati Kamhi ''karışıklık'' yüzünden Türkiye'yi 1980'lerde terk edip Cenevre'ye yerleşti. Hayati Kamhi, tam 22 yıl sonra ''Türkiye'nin iyi bir noktaya geleceğini'' gördüğünü belirterek Türkiye'ye dönmüştü.


Sondakika.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir