Mustafa ile üniversiteli Elif'in büyük aşkı

Üsküdar'da yaşayan inşaat işçisi Mustafa ile üniversiteli Elif'in büyük aşkı, görenleri, duyanları kıskandırıyor.

Mustafa ile üniversiteli Elif'in büyük aşkı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da yaşayan inşaat işçisi Mustafa ile üniversiteli Elif'in büyük aşkı, görenleri, duyanları kıskandırıyor.

İstanbul Üsküdar'da yaşayan Hataylı Elif-Mustafa Kemal Aslanoğlu çifti arasındaki aşk, Hatay'dan İstanbul'a kadar uzandı. Çocukluk aşkı olan iki kuzen Mustafa Kemal (30) ve Elif (28) 8 yıl önce evlendi. Bir yıl sonra çocukları oldu. Çocuğa Bülent adını verdiler. Evlilik öncesinde üniversiteye girmek için çaba harcayan Elif, evlendiği için sınavlara girmekten vazgeçmişti. Ama okumak istiyordu. Çocuk büyüyünce, Mustafa eşi Elif'i ikna etti. Elif'e ona sonuna kadar destek olacağını söyledi. Elif, girdiği üniversite sınavında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Harita Kadastro Teknikerliği'ni kazandı.

BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Gündüz okulunda derslere giren Elif, akşam da her ev hanımı gibi evinin işlerini yaptı. Eşi ve oğluyla ilgilendi. Yoğun tempoya rağmen Elif, bölümünü birincilikle bitirdi. Elif'in yeni hedefi İstanbul'daki Yıldız Teknik Üniversitesi'ydi. 2011 Dikey Geçiş Sınavı'nda Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. Bunun üzerine eşini bir an olsun yalnız bırakmak istemeyen Mustafa, evini 2011 Eylül'de İstanbul Üsküdar'a taşıdı. Elif, İstanbul'da okula başladı. Kalıp ustası Mustafa ise inşaatta işe girdi. ''Herşey yolunda gidiyor'' derken 14 Mart'ta Mustafa bıçaklı saldırıya uğradı. İddiaya göre Mustafa, inşaattan evine dönerken 2 kişinin demir hırsızlığı yaptığını gördü. Bunun sonucunda da bıçaklandı. Yaralanan Mustafa, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.


Sabah

''BURADA YAPAMAYIZ''
Geçtiğimiz günlerde taburcu olan Mustafa, Sabah Gazetesi'ne eşini çok sevdiğini ve onunla gurur duyduğunu belirterek ''Tek isteğim, eşimin okulunu başarıyla bitirmesi. Sonra da Hatay'a dönmek istiyoruz. Biz buralarda yapamayız'' dedi. Elif ise ''Herkes nasıl yaptığımı sorardı. İnsan isteyince, planlı ve disiplinli bir şekilde çalışınca her şeyi halledebilir'' diye konuştu.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir