Üsküdar'da kuyumcu soygunu

Üsküdar'da yan dükkanın duvarını kırarak bir kuyumcuya giren şahıslar, yaklaşık 7 kilogram altın çalarak kayıplara karıştı.

Üsküdar'da kuyumcu soygunu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da yan dükkanın duvarını kırarak bir kuyumcuya giren şahıslar, yaklaşık 7 kilogram altın çalarak kayıplara karıştı.

Olay, Bulgurlu Söğütlüçayır Caddesi 2 numarada bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sabah saatlerinde dükkanını açmak için iş yerine gelen kuyumcu Ercan Şahin, içeri girdiğinde yan tarafta bulunan tuhafiyecinin duvarının delinerek kendi dükkanına girildiğini fark etti. Kasayı kontrol eden Şahin, kasada bulunan 7 kilogram altının çalındığını fark etti. Şahin'in haber vermesi üzerine ise kısa sürede polis ekipleri olay yerine geldi. Daha sonra gelen olay yeri inceleme ekipleri ise yaptıkları çalışmada, kuyumcunun bitişiğinde bulunan tuhafiye dükkanı'nın demirlerinin kesilerek içeri girildiğini tespit etti. Tuhafiye dükkanına giren şahıslar ın kuyumcunun duvarını deldikten sonra kasada bulunan 7 kilogram altını aldığını tespit eden polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis şahısların yakalanması için çal ışma başlatılırken, çevrede bulunan güvenlik kameraları da inceleme altına alındı.

Öte yandan, kuyumcu dükkanını yeni açtığı öğrenilen Ercan Şahin, soygun olayının şokunu yaşadı. Dükkanının önünde gözyaşı döken Şahin'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Gazetecilere altınların sigortalı olmadığını söyleyen Şahin ''Duvarı delerek içeri girmişler ve kasadaki altınları alarak kaçmışlar''dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Türkiye Gazetesi


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.11 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir