Cuma Namazını Çengelköy'de kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyat sonrasında ilk cuma namazını Çengelköy'de kıldı.

Cuma Namazını Çengelköy'de kıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Erdoğan, ameliyat sonrası ilk cuma namazını Mehmet Ali Aydınlar'la birlikte kıldı.

İkinci ameliyatının ardından geçen hafta Cuma namazına gitmeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta Cuma namazını kaçırmadı.

Son ana kadar Erdoğan'ın hangi camiye gideceği ise basından sır gibi saklandı. Önce Çengelköy'deki İmamı Azam Camii'ne gideceği söylense de Başbakan namazını orada kılmadı. Evinden çıkan Erdoğan, ilk önce söylendiği gibi Çengelköy'deki İmamı Azam Camii'ne gitti.

Makam aracından inen Erdoğan, cemaatle selamlaştı. Vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ancak Erdoğan kısa bir süre sonra makam aracına yeniden bindi, camiden ayrıldı. Erdoğan yakında bulunan bir başka camiye, Yıldırım Beyazıd Camii'ne geçti. Erdoğan'ı kendisinden önce bu camiye giden oğlu Bilal Erdoğan'ın yönlendirdiği öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın bu camiyi seçmesinin nedeni çok geçmeden anlaşıldı.

NAMAZI BİRLİKTE KILDILAR
Yıldırım Beyazıd Camii'nin oğlunun trafik kazasında kaybeden Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar tarafından yaptırıldığı ortaya çıktı. Cuma namazı için camiden bekleyen Aydınlar, namazı Başbakan Erdoğan'la birlikte kıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan Cuma Namazını Çengelköy Yıldırım Bayezid Camii?nde kıldı

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNİN SEVGİ GÖSTERİSİ
Başbakan Erdoğan'la birlikte Cuma namazını kılan Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar camiden erken ayrıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da caminin bitişiğinde bulunan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sevgi gösterileri altında çıktı.

Erdoğan'ı alkışlayan ve sloganlar atan kız öğrenciler, onu görebilmek içinde birbirleriyle yarıştı. Başbakan Erdoğan'a, alkışlarla sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' şeklinde slogan attı.

Depremzede kadına kira yardımı
Cami çıkışında toplanan kalabalığa el sallayan Başbakan Erdoğan, Van'dan gelen Münav Kulup isimli depremzede yaşlı bir kadının derdini uzun süre dinledi.Van depreminin ardından İstanbul'a gelen ve oğlu öldüğü için geliniyle birlikte yaşayan yaşlı kadının Başbakan'a Üsküdar Belediyesi'nden erzak yardımı aldığını ancak kira içinde yardım edilmesini istediği öğrenildi. Başbakan Erdoğan yanında bulunan Egemen Bağış ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya Münav Kulup'la ilgilenilmesi talimatı verdi.

Sondakika.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir