Kim zihinsel engelli siz karar verin!

Üsküdar'da mental özürlü 15 yaşındaki kızı 2 gün alıkoyarak tecavüz ettikleri öne sürülen 6 kişi yakalandı.

Kim zihinsel engelli siz karar verin!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da mental özürlü 15 yaşındaki kızı 2 gün alıkoyarak tecavüz ettikleri öne sürülen 6 kişi yakalandı. Yapılan araştırma sonucu, zanlıların, S.O'yu, 5 Ocak'ta cep telefonundan arayarak bir pastahaneye davet ettikleri, ardından da Kuleli Mahallesi'ndeki bir evde 2 gece alıkoyarak defalarca tecavüz ettikleri belirlendi.

Çengelköy'de oturan mental özürlü S.O'nun (15), 5 Ocak tarihinde dışarı çıkarak evine dönmemesi üzerine ailesi emniyete kayıp müracaatı yaptı. İlçe ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu, S.O, 7 Ocak sabahı sokakta bulundu. S.O'nun üzerindeki cep telefonunun sim kartının da kırık olduğu tespit edildi. Kendisine tecavüz edildiğini öne süren S.O, Üsküdar çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hastaneye götürülen S.O'nun birçok kişi tarafından tecavüze uğradığı anlaşılırken, zanlıların yakalanabilmesi amacıyla genç kızın cep telefonunun sim kartı aktif hale getirildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, soruşturma sürerken genç kızı cep telefonundan arayan bir kişinin yerini tespit ederek gözaltına aldı. Bu kişinin ifadeleri doğrultusunda, 5 kişi daha yakalandı.

Yapılan araştırma sonucu, zanlıların, S.O'yu, 5 Ocak'ta cep telefonundan arayarak bir pastahaneye davet ettikleri, ardından da Kuleli Mahallesi'ndeki bir evde 2 gece alıkoyarak defalarca tecavüz ettikleri belirlendi.

Şubedeki işlemleri tamamlanan B.K. (30), F.G. (26), Ö.N. (22), M.C. (21), G.K. (30) ve E.T. (23) adliyeye sevk edildi.

Bu arada, S.O'nun zanlıları şubede teşhis ettiği, ayrıca kızın davet edildiği pastahanedeki ve caddedeki kameralarda da zanlıların S.O ile görüntüsü olduğu bildirildi.

Öte yandan, zanlılardan, M.C, G.K. ve E.T'nin uyuşturucu ve buna benzer suçlardan poliste kaydı bulunduğu öğrenildi.


Türkiye Gazetesi



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir