Sevinçte ve Acıda, Üsküdarlının yanında...

Üsküdar Belediyesi tebrik ve taziye komisyonu çalışmalarını sürdürüyor

Sevinçte ve Acıda, Üsküdarlının yanında...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Doğumundan ölümüne dek Üsküdarlılara hizmet

''Doğumundan ölümüne dek Üsküdarlılara hizmet'' sloganıyla hareket eden Üsküdar Belediyesi'nin bu amaçla 2010 yılında kurmuş olduğu Tebrik ve Taziye Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor.

Üsküdar Belediyesi tebrik ve taziye komisyonu çalışmalarını sürdürüyor

Ortalama olarak her ay 300 doğum ve 200 vefatın gerçekleştiği Üsküdar'da Belediye, ahrete intikal eden vatandaşların aileleri ile bebeklerine yeni kavuşan anne ve babaların ihtiyaçlarını gidermek için aralıksız olarak hizmet veriyor.

Üsküdar Belediyesi Taziye Komisyonu, 2011 yılı içerisinde 1.176 aileye başsağlığı ziyaretinde bulunurken vefat eden kişilerin aile ve yakınlarının faydalanabilmeleri için 1.827 araç tahsisi gerçekleştirdi. Bu araçlardan geçen yıl yaklaşık olarak 42 bin kişi faydalandı.

Üsküdar Belediyesi tebrik ve taziye komisyonu çalışmalarını sürdürüyor

2010 yılının son çeyreğinde kurulmuş olmasına karşın Tebrik Komisyonu da aynı yılın Ekim, Kasım ve Aralık ayları içerisinde 447 aileye, 2011 yılında ise 1.795 aileye ziyarette bulunarak hem onların sevinçlerini paylaştı hem de bebek bakımına ilişkin kitaplar armağan ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Tebrik ve Taziye Komisyonu'nun ziyaretlerine zaman zaman Belediye Başkanı Mustafa Kara da katılarak ilçe sakinlerinin en üzüntülü ya da sevinçli günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteriyor.

Üsküdar Belediyesi tebrik ve taziye komisyonu çalışmalarını sürdürüyor


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir