Maddi ve manevi yardımlarınızı bekliyorlar

Üsküdarlı gençler tarafından kurulan sosyal yardım kuruluşu ''Genç Tebessüm Derneği''...

Maddi ve manevi yardımlarınızı bekliyorlar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Tebessüm bir sadakadır sloganı ile Temmuz 2010'da Üsküdarlı gençler tarafından kurulan ''Genç Tebessüm Derneği'', ilk faaliyeti olarak Van depremzedeleri için bir tır giyim malzemesi toplamış ve depremzedelere ulaştırmıştır. Ayrıca Van'dan getirdikleri bir depremzede aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmuştur ve İstanbul'a göç eden diğer depremzede ailelerine giyim malzemesi yardımında bulunmuştur.

Genç Tebessüm Derneği yönetim kurulu başkanı Furkan Albayrak, yaptığı açıklamada özellikle Üsküdar'da ikamet eden, ihtiyaç sahibi, ilköğretim çağında ki yetim, öksüz, şehit ve gazi çocuklarını ön planda tuttuklarını, bir takım projelerle yetim çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm olmaya çalıştıklarını söyledi. Bu kapsamda tüm dernek üyeleri ile bir fizibilite çalışması yapıldığını ifade eden Albayrak açıklamasına şu şekilde devam etti:

Üsküdar ilçesi'nde sosyal hizmetler himayesinde olanlar haricinde ihtiyaç sahibi yetim, öksüz çocuklarının sayısının yaklaşık 350 civarında olduğunu tespit ettik. Bütün bu yetimlere el uzatabilmek adına, bölge bölge çalışmalarına hız veren derneğimiz Tebessüm Kart adı altında ve sadece ihtiyaç sahibi yetimlere hizmet veren bir projeye başladık. Bu projede görevli arkadaşlarımız tarafından denetlenen ve yardım almaya uygun görülen yetimlerin adına düzenlenmiş bir kart hazırlıyoruz. Yetimlerimiz bu kart ile anlaşma sağlanmış ve kartlarında isimleri yer alan esnaf ve mağazalara gidip bütün ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabiliyorlar. Çocuklarımız her sabah okula giderken anlaşmalı pastanelerden beslenme çantalarını ücretsiz olarak doldurabiliyor, berber, kuaför, kuru temizleme, kırtasiye, internet cafe, giyim mağazası, oyuncakçı vb. yerlerden ücretsiz hizmet alabiliyorlar. Bu şekilde kendilerini diğer arkadaşlarından eksik görmüyor ve arkadaşlarının sahip oldukları her şeye sahip olabiliyorlar.

2012 yılı sonuna kadar tüm mahallelerimizde uygulanmaya başlayacak bu projemiz için tüm Üsküdar'lıların maddi ve manevi yardımlarına talibiz.

Aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımlarını sürdürmekteyiz. Sadece ramazan ayında hızlanan kumanya projelerinin aksine tüm yıl boyunca devam eden bir kumanya kampanyamız mevcuttur.

Şimdiden tüm Üsküdarlılara teşekkür ederim.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir