Kavga hikayesi deniz polisine ceset arattı

Üsküdar Paşalimanı'nda özel bir gemide çıkan kavga sonrasında yapılan iddaa...

Kavga hikayesi deniz polisine ceset arattı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da boğaz hattında yolcu taşımacılığı yapan bir turizm şirketinde çalışan Gökhan S.'nin yolcu motorunda kavga ettiği bir kişinin denize düşerek kaybolduğu yönündeki iddiası polisi alarma geçirdi. Denizde yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamazken, Gökhan S. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Deniz Polisi'ni alarma geçiren olay, boğaz hattında yolcu taşımacılığı yapan bir turizm şirketinde çalışan Gökhan S.'nin iddiasına göre şöyle gelişti:

Sefer sırasını bekleyen yolcu motorlarının demirli olduğu bölgede kontrol için gezen Gökhan S., 'Girit II' adlı motorda biri kadın iki kişi olduğunu gördü. Motora izinsiz giren kişilerle ile Gökhan S. tartıştı. Tartışmanın kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Bu sırada motorda bulunan kadının uzaklaştıran Gökhan S., kavga ettiği kişiyi yumrukladı. Bu kişi aldığı darbeler nedeniyle dengesini kaybederek denize yuvarlandı. Denizde gözden kaybolan kişiye yardım edebilmek için bir süre bölgeyi tarayan Gökhan S., sonuç alamayınca çalıştığı turizm şirketinin güvenlik amirlerine haber verdi.

Yetkililerin polisi haberdar etmesi üzerine bölgeye Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile deniz polisi gönderildi. Yapılan ilk incelemede denizde kaybolduğu iddia edilen kişinin izine rastlanılmadı. Motorların demirli olduğu iskeleyi gören güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Kameralarda, Gökhan S.'nin iddialarını destekleyecek, biri kadın iki kişinin motora bindiği anın görüntülerinin olmadığı belirlendi.

Deniz polisine bağlı olarak çalışan 4 dalgıç sabah saatlerinde motorun bağlı olduğu iskeleye geldi. Yaklaşık 45 dakika suyun altında kalan dalgıçlar, kayıp olduğu öne sürülen kişiyle ilgili bir ize ulaşamadı. Aramalarını sonlandıran dalgıçlar daha sonra botla olay yerinden ayrıldı.


Sondakika.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir