Üsküdar'da cevşen satarken yakalandı

Üsküdar'da, kendisini Hızır Peygamber olarak tanıtarak kandırdığı yaşlı vatandaşları dolandıran şahıs yakalandı.

Üsküdar'da cevşen satarken yakalandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da, kendisini Hızır Peygamber olarak tanıtarak kandırdığı 77 yaşındaki E.M.'den 7 bilezik, 82 yaşındaki Z.B.'den 3 bilezik dolandıran kişinin yakalanması amacıyla polis ekipleri çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, evleri dolaşarak cevşen satmaya çalışan Emre Y.(30) Adlı kişiyi şüpheli olarak gözaltına alındı.

Daha önceden benzer suçlardan sabıkası olduğu belirlenen Emre Y. dolandırılan iki yaşlı kadın tarafından teşhis edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan Emre Y.'nin iki yaşlı kadını da aynı şekilde dolandırdığı itiraf ettiği öğrenildi.

Emre Y. tarafından yaşlı kadınların dalgınlığından faydalanılarak yapılan dolandırıcılık yöntemi de ortaya çıkarıldı. Emre Y.'nin hedefindeki yaşlı kadının yanına yaklaşarak bir süre sohbet ettiği, güven telkin ettiği yaşlı kadına kendisinin ''Hızır Peygamber'' olduğunu söylediği, ardından dertlerinden kurtarmak için bileziklere okuması gerektiğini söylediği, bunun üzerine kendisine verilen bilezikleri alarak ortadan kaybolduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Üsküdar Adliyesi'ne sevk edilen Emre Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


beyazgazete.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir