Şampiyon ölüme koştu

D-100 Karayolu'nun Boğaziçi Köprüsü bağlantı noktasında karşıya geçmeye çalışan şampiyon sporcu hayatını kaybetti

Şampiyon ölüme koştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Atletizmde madalyası bulunan 14 yaşındaki Emre Sulu, D-100 Karayolu'nun Boğaziçi Köprüsü bağlantı noktasında karşıya geçmeye çalıştı. Otomobilin çarparak savurduğu Emre olay yerinde can verdi.

İstanbul Üsküdar'daki Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolundan iki arkadaşıyla birlikte karşıya geçmeye çalışan 14 yaşındaki Emre Sulu'ya, üniversite öğrencisi Yağmur Demirtaş'ın kullandığı otomobil çarptı. Üsküdar'da 48 okul arasında düzenlenen atletizm yarışmasında madalyası kazanan Sulu hayatını kaybederken, 24 yaşındaki Demirtaş olay yerine çağırdığı annesine sarılarak gözyaşı döktü. Kaza dün 01.00 sıralarında, D-100 karayolunun Üsküdar Ünalan mevkiindeki Boğaziçi Köprüsü katılım noktasında meydana geldi. Sefaköy'e gitmek üzere otomobiliyle evden ayrılan Yağmur Demirtaş, virajı döndüğü sırada iki arkadaşıyla birlikte karşıya geçmeye çalışan Emre Sulu'ya çarptı. Yolun kenarına fırlayan Sulu, olay yerinde hayatını kaybetti. Sulu'nun cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Demirtaş ise olay yerine çağırdığı annesine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Alkol almadığı belirlenen Demirtaş, Doğancılar Polis Merkezi'nde verdiği ifadede hatalı olmadığını savundu. Demirtaş, ''Aracımla Sefaköy'e gitmek üzere yola çıktım. Yaklaşık 100 kilometre hızla seyir halindeydim. 3 kişinin karşıya geçmek istediğini gördüm. Paniğe kapıldım. Frene bile basamadım. Aracın camına bir şey çarptı. Şağ şeride çektim. Onların gittiğini düşünüyordum. Ama çocuğu yerde görünce çok üzüldüm. Annemi çağırdım'' dedi. Üsküdar Adliyesi'ne sevk edilen Demirtaş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

OKULA DEVAM EDEMEDİ
İlköğretimden sonra, ailesinin maddi imkânsızlıkları nedeniyle eğitimine bir yıl ara vermek zorunda kalan Sulu'nun ölümü yakınlarını ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Minibüs şoförü baba Cavit Sulu, ''Oğlum Üsküdar'da 48 okul arasında yapılan atletizm koşusunda birinci olmuştu. Madalyaları var. İmkânsızlık yüzünden okulu bıraktı. Bana 'Baba bu sene okula gitmeyeceğim. Bir yıl idare edelim. Sonra seni çalıştırmayacağım' derdi. Yemedim ona yedirdim. Oğlumu aldılar elimden. Her sabah 04.30'da uyanıp beni uyandırırdı'' diyerek gözyaşı döktü. Sulu, Ünalan Mahallesi'ndeki Kuba Mescidi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Samandıra Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Sabah



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir