Üsküdar Engelsiz Yaşam Fuarı'nda...

Üsküdar Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi EYAF EXPO 2011 Engelsiz Yaşam Fuarı'na katıldı

Üsküdar Engelsiz Yaşam Fuarı'nda...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Dünyaca Ünlü Görme Engelli Ressam Eşref Armağan'a Büyük İlgi
1-4 Aralık tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen EYAF EXPO 2011 Engelsiz Yaşam Fuarı'ndaki Üsküdar Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi standı dünyaca ünlü görme engelli bir ressamı ağırladı.

Ünlü ressam Eşref Armağan, 3 Aralık Cumartesi günü Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Üsküdar Belediyesi tarafından ağırlanırken yaptığı kara kalem resimlerle ziyaretçileri adeta büyüledi.

Armağan, standı ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın da yer aldığı programda Kız Kulesi'nin kristal maketini parmaklarıyla bir süre inceledikten sonra birçok kişi tarafından bakarak bile yapılamayacak derecede güzel Kız Kulesi resmini karakalem ile yapmayı başardı. Eşref Armağan daha sonra yaptığı resmi Mustafa Kara'ya armağan etti. Armağan ayrıca fuarda kaldığı süreç içerisinde yağlı boya ile yapmış olduğu resimleri de Üsküdar Belediyesi standında sergiledi.

Kara kalem ile müthiş bir canlı performans sergileyen ünlü ressam Eşref Armağan'ı dikkatle izleyen Belediye Başkanı Mustafa Kara ise ''Çoğu insan bakarak bile bunu çizemez'' diyerek Eşref Armağan'ı tebrik etti.


Mustafa Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada ''Her canlının bir engeli muhakkak bulunmaktadır. Örneğin balıklara göre yüzemediğimiz için, kuşlara göre uçamadığımız için biz de birer engelliyiz. Engelli vatandaşlarımızı yılın sadece bir gününde hatırlamak çok büyük bir yanlış. Toplumumuzun yüzde 12'sini oluşturan engelli kardeşlerimiz de toplumun bir parçasıdır. Günlük hayat koşullarını engelli vatandaşlarımıza göre inşa etmek bir insanlık borcudur'' diye konuştu.

Fuar süresince Rehabilitasyon Merkezi standında engelliler tarafından açılan filografi, kaligrafi ve cam sanatına yönelik yapılan çalışmalar da ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Bu arada girişleri ücretsiz olan fuarda ziyaretçiler; engellilerle ilgili yeni teknoloji ve ürünleri görme, bu alanda hizmet veren kurumlarla tanışma, uzmanların katılacağı seminer programını takip edebilme ve konserlerde eğlenip yarışmalara katılarak ödül kazanma şansına da sahip oldular.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir