Üsküdar'da ilgi çeken sempozyum

''Şehirlerimizin Geleceği, Tehditler ve Fırsatlar'' Sempozyumu 19 Kasım Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Üsküdar'da ilgi çeken sempozyum
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Deprem öncelikli afetlere ilişkin değerlendirmelerin ele alınacağı, ''Şehirlerimizin Geleceği, Tehditler ve Fırsatlar'' konulu sempozyum, 19 Kasım Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi ile Mimar Mühendisler Grubu tarafından düzenlenecek sempozyum, ''Afet, deprem ve risk analizleri'', ''Kentsel dönüşüm politikaları'' ve ''Şehir, insan ve toplum'' konulu 3 oturum halinde gerçekleştirilecek.

Kentleşmedeki ana hedeflerin başında afet öncesi ana riskleri azaltmak, çok yönlü tedbirleri etkin bir şekilde hayata geçirmek ve sosyal kent politikalarını geniş ölçekte planlamanın gerekliliğinden hareketle düzenlenecek sempozyumda, deprem öncelikli afetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak.

Başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerin depreme hazır olup olmadığı hususunun tartışılacağı sempozyuma, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden öğretim görevlileriyle konusunda uzman bilim adamları katılacak.

Sempozyum, 19 Kasım Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılacak.


Sondakika.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir