Üsküdar'da 11.11.11 çılgınlığı

Üsküdar Belediyesi 11.11.2011 tarihinde evlenmek isteyen 111 çiftin nikâhını kıydı.

Üsküdar'da 11.11.11 çılgınlığı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de evlenmek isteyen çiftlerin nikah tarihi olarak 11.11.2011'i tercih etmesi, evlendirme salonlarında yoğunluğu arttırdı.

Üsküdar Belediyesi de bu özel günde 111 nikâh kıyarken, şanslı çiftin şahitliğini İbrahim Kutluay-Demet Şener Kutluay çifti yaptı. Üsküdar Evlendirme Dairesi yetkilileri, günlük ortalama 30-40 nikâh kıyarken 11 Kasım'da fazla mesai yaparak 111 çiftin nikâhlarını kıydı. Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen ve nikâh tarihini 11.11.2011'e denk getiren Sedat Durdu ve Esra Elif Durdu'nun resmi nikahı 111'nci evlilik akdi oldu.


Çiftin nikah şahitliğini ise İbrahim Kutluay ile Demet Şener Kutluay çifti yaptı. Demet Şener Kutluay, evlilik defterini gelin hanıma verirken, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bizim nikâhımızı kıyarken evlilik defterini en iyi hanımların koruyacağını söylemişti. Ben de bugüne kadar bu deftere gözüm gibi baktım ve sakladım. Şimdi ben de en iyi şekilde saklayacağınızı bilerek bu defteri gelin hanıma teslim ediyorum.'' dedi. Çift daha sonra bu özel günün anısına İbrahim Kutluay ve Demet Şener Kutluay ile fotoğraf çektirdi.


Bugün



Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir