İstanbul'da son durum : 470 kişi yaralı

İstanbul'da kurban keserken yaralanan 470 kişi, hastanelerin acil servisine başvurdu.

İstanbul'da son durum : 470 kişi yaralı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Kurban bayramının ilk gününde kurban keserken yaralanan 470 kişi, yaralanma ve ezilme şikayetiyle hastanelerin acil servislerine kaldırıldı.

Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesine 12, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 20, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine 21, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 3, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine 11, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesine 8, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine 10, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2, Silivri Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Hastanesine 16, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine ise 58 kişi başvurdu.

İstanbul'un Anadolu yakasında da Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine 45, Sultanbeyli Devlet Hastanesine 50, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine 58, Tuzla Devlet Hastanesine 24, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine 17, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine 11, Şile Devlet Hastanesine 8, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesine 25, Üsküdar Devlet Hastanesine de 7, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine de 60 kişi başvurdu.

Hastanelere başvuranlardan bir kişide ayak kesiği, diğerlerinde ise basit kol ve el kesikleri olduğu belirtildi.

Hastaneye başvuran yaralıların gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından taburcu edildikleri bildirildi.


Zaman



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir