Üsküdar'da SKANDAL!

Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası Müdürü Sema Günay'ın, daha önce idarecilik yapamayacağı gerekçesiyle görevden alındığı ortaya çıktı.

Üsküdar'da SKANDAL!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası Müdürü Sema Günay, daha önce görev yaptığı Sanandıra Kızılay Yetiştirme Yurdu müdürü vekili iken, 29.04.2004'te İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından idarecilik yapamayacağı gerekçesiyle görevden aldığı ortaya çıktı.
 
ÜSKÜDAR Hasan Tan Çocuk Yuvası Müdürü Sema Günay, daha önce görev yaptığı Samandıra Kızılay Yetiştirme Yurdu’nda yapılan soruşturma neticesinde, idarecilik yapamayacağı gerekçesiyle Kartal Kaymakamlığı’nın 22.03.2004 tarihli ve 309 sayılı yazısıyla, İstanbul Valisi Muammer Güler’in 29.04.2004 tarihli onayıyla görevden alındığı ortaya çıktı.  
 
HALK, VALİ GÜLER’DEN İNCELEME İSTİYOR
 
İSTANBUL Valisi Muammer Güler’in, Valilik onayıyla ‘idarecilik yapamadığı’ gerekçesiyle, 29.04.2004 tarihinde görevden aldığı Sema Günay’ı, 16 Haziran 2006’da Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası’na müdür olarak ataması,  kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Hasan Tan Çocuk Yuvası Geçtiğimiz ay, yuvada kalan 12 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğraması ve 2 kişinin tutuklanmasıyla gündeme gelmişti.
 
Kaynak: Üsküdar Gazetesi 

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir