İki azgın köpeği silah durdurdu..!

Üsküdar'da iki rottweiler, beş kişiyi yaraladı. Oğlu'da saldırıya uğrayan emekli savcı, köpeklere kurşun yağdırdı. Köpeklerden biri öldü, diğeri koruma altına alındı.

İki azgın köpeği silah durdurdu..!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Beş kişiye saldıran iki köpeği, silahla durdurdu..!
Üsküdar'da iki rottweiler, beş kişiyi yaraladı. Oğlu'da saldırıya uğrayan emekli savcı, köpeklere kurşun yağdırdı. Köpeklerden biri öldü, diğeri koruma altına alındı.

Üniversite öğrencisi Fırat Ilgaz Kasım (25), terrier cinsi köpeğini gezdirmek için oturduğu Kandilli İçkale Konakları'ndan dışarı çıktığında iki rottweiler'ın saldırısına uğradı. Kollarından ve bacaklarından ısırılan genç, site girişindeki villaya sığınıp emekli Cumhuriyet Savcısı babası Halit Kasım'dan (63) yardım istedi. Ancak iki köpek, oğluna yardıma giden savcıya da saldırdı. Kanlar içerisinde kalan savcıya yardım etmek isteyen güvenlik görevlileri Cenk Akıl (24), İsa Korkmaz (29) ve Uğur Duman (24) da köpeklerin gazabına uğradı. Emekli savcı, bu kargaşa sırasında hızla evine gidip beylik tabancasını aldı ve iki köpeğe ateş etti. Cansel isimli köpek ölürken, Efe isimli köpek ise yaralandı. Yaralılar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özel bir hastaneye nakledilen eski savcının elinden ameliyat olduğu öğrenildi.

'Korku Filmi Gibiydi'
Tedavilerinin ardından karakolda ifade veren güvenlik görevlilerinden Cenk Akıl'ın, ''Savcı Bey köpeği vurmasaydı, beni parçalayacaktı'' dediği bildirildi. Telefonla ulaştığımız emekli savcı da, ''Kanunlarla yasaklanmış bir köpeğin dışarda dolaştırılması cinayet. Silahıma sarılmasam oğlumu öldürecekti. Yaşadıklarımız korku filmlerinde 18 yaşından küçüklere gösterilemeyecek bir vahşetti'' dedi. Köpeklerin sahibi Serkan İpekçi ise köpeklerin çok uysal olduğunu öne sürdü ''Köpeklerin aşı kartı var. Hırsızlığa karşı köpekleri işyerine getirdik. Zincirleri nasıl açıldı bilmiyorum'' diyen şikâyetçi oldu. Bu arada ölen Cansel'e yapılan otopside kuduz belirtisine rastlanmadığı öğrenildi. Efe ise, Üsküdar Hayvan Barınağı'nda koruma altına alındı.


Sabah



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir