Hırsızlar Evde Yemek Yedi

Üsküdar'da Girdikleri Evdeki Değerli Eşyaları Alan Hırsızlar, Mutfakta Pişirdikleri Yumurtayı Demledikleri Çayın Yanında Yedikten Sonra Kaçtı.

Hırsızlar Evde Yemek Yedi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Hem Hırsızlık Yaptılar, Hemde Karınlarını Doyurdular.
 
Çengelköy Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ve bir hastanede çalışan 3 çocuk babası Adem Yanık, akşam iş dönüşü eve geldiğinde kapısının açık olduğunu fark etti. Bunun üzerine yanına yakınlarını da alarak evi kontrol etmek için geri gelen Yanık, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Yanık, evi talan eden hırsızların bir tava içinde yumurta pişirdikleri, yanında çay demlediklerini ve meyve olarak da elma yediklerini fark etti. Adem Yanık hırsızlık olayını polise bildirirken, evden 5 adet burma bilezik ve bin dolar para çalındığı belirlendi. Ev içinde inceleme yapan polis ekipleri, çay bardaklarında ve birkaç yerde 2 kişinin parmak izine rastladı. Hırsızların, evdeki kredi ve bankamatik kartlarını almaması ise dikkat çekti.
 
Olayın şokunu yaşayan Adem Yanık, "Daha önce de evime hırsız girdi ancak böylesini ilk defa görüyorum. İçeri giren şahıslar evi talan etmekle kalmamış, bir de kendilerine yumurta kırmış ve çay demlemiş. Hızlarını alamayıp her tarafa ketçap püskürtmüşler. Gerçekten ben hayatımda böyle bir şey görmedim" diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, alınan parmak izleri doğrultusunda zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak : İHA

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir