Gönüllüler, sokak çocukları ile el ele

Üsküdar sınırları dâhilindeki gönüllüler ''Üsküdar Bilgi Evleri'' ve ''Eğitim Merkezlerinde'' çalışacak.

Gönüllüler, sokak çocukları ile el ele
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Uluslararası Genç Derneği Türkiye ve Avrupa'daki çalışmalarının ardından yepyeni bir sosyal sorumluluk projesi düzenliyor. Projenin adı Üniversite Öğrencileri Sokak Çocukları İle El Ele.

Bu proje çerçevesinde Üsküdar sınırları dâhilindeki gönüllüler ''Üsküdar Bilgi Evleri'' ve ''Eğitim Merkezlerinde'' çalışacak. Gönüllüler çocuklar ile çeşitli paylaşımlar, oyunlar, futbol turnuvaları ve diğer eğlenceli aktiviteler yapacak.

Yapılacak olan faaliyetler şu şekilde:
  • Özürlü, spastik ve özel durumları tespit edilen çocuklarımızla alaka olarak Özürlüler Merkezi, Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile koordineli çalışılmakta ve çocuklar bu merkezlere yönlendirmek.
  • Üsküdar İlçe Kaymakamlığı ile Çocuk Eğitim Merkezi arasında yürütülmeye çalışılan bir projenin sonucu olarak, okula devamını sağlanan öğrencilere her ay düzenli olarak burs verilmesi sağlamak.
  • Çalışmalarını Planla-Uygula-Kontrol et-Değiştir kalite döngüsü ile sürdüren merkez Üsküdar Belediyesi ilçe sınırları dâhilinde sıfır çalışan çocuk ve çocuklar sokakta solmasın sloganları ile performans ve gayretini sürekli iyileştirmek.
  • Proje sayesinde gönüllülerin bir kısmının Bilgi Evlerinde eğitim gören yaklaşık 34.000 çocuğun da eğitimine katkı sağlamak.
Belediyeler bünyesinde kurulmuş olan bilgi evleri ve eğitim merkezleri hakkında daha detaylı bilgileri internet aracılığı ile ya da belirtilen kurumlara giderekte alınabilir. Başvuran gönüllüler yapılacak olan değerlendirmeler ile belirlenecek ve değerlendirme 18 Ekim 2010 tarihinden sonra yapılacak. Aşağıdaki iletişim bilgileri ve internet sitesine üye olarak başvurular alınıyor.

İletişim
Telefon : 0216 532 00 41
Web Adresi : www.gencdernegi.org


dunyabulteni.net



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir