Çanakkale Gezisi

Çanakkale zaferinin 93.yıldönümünde Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlı 7 Bin başarılı öğrenciyi ve ailesini şehitler toprağı Çanakkale'ye götürdü.

Çanakkale Gezisi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
<div align="center"><img height="150" src="http://www.uskudar.bel.tr/portal/resim/haber/b/canak2b.jpg" width="290" border="1"></div><br><strong>Üsküdar Belediyesi'nden Şehitler Diyarına Ziyaret...</strong><br><br>Çanakkale zaferinin 93.yıldönümünde Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlı 7 Bin başarılı öğrenciyi şehitler toprağı Çanakkale'ye götürdü. <br><br>14 Mart Cuma akşamı Üsküdar'dan 155 otobüsle hareket eden ekip sabah saatlerinde şehitler toprağındaydı. Yıldönümü olması nedeniyle şehitlikte yoğun ziyaretçi akını yaşanıyordu. Ana tanıtım merkezi'nde yapılan kahvaltının ardından rehberler eşliğinde Çanakkale Savaşı'nın en çetin geçtiği bölgeler gezilmeye başlandı. Program dahilinde ilk olarak Kara Savaşlarının yaşandığı Mehmetçiğe saygı anıtı, Karayörük Deresi ve Bomba Sırtındaki Şehitler anıtı ziyaret edildi. Daha sonra deniz savaşlarının yapıldığı ve binlerce şehidin yattığı Anafartalar, Conk Bayırı ve Arı Burnu gezildi. <br><br><div align="center"><img src="http://www.uskudar.bel.tr/portal/resim/haber/b/canak21.jpg" border="0"></div><br>Çanakkale Savaşında şehit olan 253 bin askerin anısına yapılan şehitler Abidesi, Şehit mezarları ve savaşın şiddetini anlatan Dünya'nın en uzun rölyefi ziyaretçilere oldukça duygulu anlar yaşattı. <br><br>Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanan tarihi yarımadadaki program Seddülbahir, Ertuğrul Tabyası ve Seyit Onbaşı anıtının ziyaretleriyle tamamlandı. <br><br><div align="center"><img src="http://www.uskudar.bel.tr/portal/resim/haber/b/canak22.jpg" border="0"></div> <br>Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çanakkale gezisine iştirak eden vatandaşlar, herhangi bir aksaklık yaşanmadan, planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirilen gezi için ve tarihe damgasını vuran bu zafer sevincini kendilerine yaşatma fırsatı sunan Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIR'a teşekkürlerini ilettiler. <br><br><div align="center"><img src="http://www.uskudar.bel.tr/portal/resim/haber/b/canak23.jpg" border="0"> </div>

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir