Üsküdar'da ''tırnakçı'' operasyonu

Üsküdar'da bir iş yerini dolandıran tırnakçılar farkedilerek kıskıvrak yakalandılar...

Üsküdar'da ''tırnakçı'' operasyonu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da aldıkları ürünün fiyatını ödemek için kasiyere uzattıkları parayı gizlice çantalarına koyarak para üstü alan zanlılar, önce güvenlik kameralarına, ardından da Güven Timleri'ne yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Üsküdar'da bir markete gelen Ayşe Ç. (23) ve Bülent F., 2 liralık bir ürün alarak kasaya geldi. Kendilerini çift olarak tanıtan dolandırıcılardan Ayşe Ç., cüzdanından çıkardığı 100 lirayı kasiyere uzattı. Kasiyerin ''Bozuk paranız yok mu?'' sorusu üzerine Bülent F., ''Bende var'' diyerek elini cebine attı. Bu sırada Ayşe Ç., kasiyere vermek için çıkardığı 100 TL'yi el çabukluğuyla çantasına koydu. Bülent F'nin bozuk parası olmadığını söylemesi üzerine Ayşe Ç. kasiyer gence dönerek, ''Benim verdiğim 100 TL'yi iki 50'lik yapar mısın'' diyerek kasiyerin kafasını karıştırdı. Kasiyer genç, 100 lirayı kasaya koyduğunu sanarak iki 50'lik çıkarıp Ayşe Ç.'ye uzattı. Aldığı 50'liklerden birini çantasına koyan genç kadın, diğerini ise kasiyere uzatarak aldığı 2 liralık ürünün parasını oradan almasını söyledi. Kasiyeri 98 TL dolandıran zanlılar, çıkışta da ''Paramızın üstünü almadık'' diye kasiyere çıkıştı. Kasiyerin, ''Paranızın üstünü verdim'' cevabı üzerine daha fazla dikkat çekmek istemeyen zanlılar, marketten çıkarak uzaklaştı. Yaşananlar marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Güvenlik kamera görüntülerinden dolandırıldıklarını fark eden market görevlileri, durumu hemen polise bildirdi. Güvenlik Timleri, eşkali belirlenen zanlıların peşine düştü. Ayşe Ç. ve Bülent F.'nin bir araca bindiklerini gören polis memurları, koşarak peşlerinden giderek trafiğin sıkıştığı bir anda aracı durdurdu. Ayşe Ç. ve Bülent F. yaka paça gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İki zanlının ''tırnakçılık'' adı verilen bu yöntemle çok sayıda esnafı dolandırdıkları, esnaflardan bir çoğunun polise şikayette bulunduğu öğrenildi.


Birincikuvvet.com



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir