Ünlü yapımcının yalısına hırsız girdi.

Film yapımcı Türker İnanoğlu'nun Üsküdar Kanlıca'daki yalısına, duvardan atlayarak giren kimliği belirsiz bir kişi, güvenlik görevlisini hafif şekilde yaraladıktan sonra kaçtı.

Ünlü yapımcının yalısına hırsız girdi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türker İnanoğlu'nun Kanlıca'daki evine hırsız girdi...
Film yapımcı Türker İnanoğlu'nun Üsküdar Kanlıca'daki yalısına, duvardan atlayarak giren kimliği belirsiz bir kişi, güvenlik görevlisini hafif şekilde yaraladıktan sonra kaçtı.

Şahsın hırsızlık amacı girdiği tahmin edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İnanoğlu'nun Üsküdar Kanlıca'daki yalısında dün sabah 06.00 sıralarında hareketli saatler yaşandı. Hırsız olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz bir kişi, yalının bahçe duvarından atlayarak içeri girdi.

Ancak karşısında güvenlik görevlisi Şükrü Berkpınar'ı buldu. Kimliği belirsiz kişi, kendisini yakalamak isteyen güvenlik görevlisi ile bir süre boğuştu. Elindeki bıçakla Berkpınar'ı hafif şekilde yaralayarak kurtulan saldırgan, hızla kaçtı. Hastaneye kaldırılan Berkpınar, ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.Yalıya gelen polis, Berkpınar'ın verdiği eşgal ve güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler doğrulttusunda kaçan kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı.

Olay sırasında, Türker İnanoğlu'nun evde olduğu, eşi Gülşen Bubikoğlu'nun ise yalıda bulunmadığı öğrenildi.


Haberturk.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir