Kız Kulesi, Kadınlar Günü'nde kadınları ağırladı.

Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kız Kulesi'nde geleneksel olarak gerçekleştirilen Kız Kulesi Kadın Platformu'nun altıncısı iş, sanat, siyaset ve eğitim dünyasının önde gelen kadınlarının katıldığı bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Kız Kulesi, Kadınlar Günü'nde kadınları ağırladı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et




Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kız Kulesi'nde geleneksel olarak gerçekleştirilen Kız Kulesi Kadın Platformu'nun altıncısı iş, sanat, siyaset ve eğitim dünyasının önde gelen kadınlarının katıldığı bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Kız Kulesi'nde 8 Mart Pazartesi akşamı gerçekleşen etkinliğe Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Edibe Sözen, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim ile Üsküdar'ın kültür, sanat, toplum ve siyaset yaşamında yer alan pek çok hanım katıldı.

Kız Kulesi 6. Kadın Platformu'nun açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara '' her türlü ayrımcılığın sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri her zaman aldığı bir dünya ve Türkiye temennisiyle siz kıymetli hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.'' dedi.

Kadınların buluştuğu bu özel etkinlikte konuşma yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Edibe Sözen, kadınların aktif rol üstlendiği her çalışmanın başarıyla sonuçlandığını belirterek, yöneticilere yönetimde kadınlara mutlaka yer vermelerini önerdi. Bu konuda hükümet olarak her fırsatta kadınların önünü açtıklarını belirterek, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Üsküdar Kaymakamı İzzettin Küçük ve Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim'in geceye katılan bayanların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve eşi Filiz Kara Kız Kulesi 6.Kadın Platformu'na katılan hanımlara gecenin anısı olarak hediye takdim ederek, davetlilere katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Programda söz alan, Üsküdarlı aktif, üretken ve başarılı kadınlar, düzenlenen organizasyondan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teşekkür ederek, kadınların yaşam kalitesinin yükselmesi için herkese görevler düştüğünü ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir