Kendisi gelinlik giyemedi ama...

Geçen yıl Kazada yaşamını yitiren Sinem'in babası Sinan Yalçın, 100 gelini giydirecek.

Kendisi gelinlik giyemedi ama...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Sinem Yalçın'ın babası Sinan Yalçın, ''Kızımın kazada ölümüne sebebiyet veren Faruk Kalkavan, hakkında açılan davada cezası kısmi olarak onaylanmasına rağmen dosyaya ehliyetinin onaysız fotokopisi konulduğu için hala dışarıda'' dedi.

Üsküdar Mimar Sinan Çarşısı'nda bulunan kendilerine ait ''Şafak Modaevi''nde bir açıklama yapan Yalçın, kızlarının ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen, kazaya sebebiyet veren Faruk Kalkavan'ın hala dışarıda olmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Yalçın, Kalkavan'a verilen hapis cezasının 24 Aralık 2008 tarihinde sonuçlanan davada kısmi olarak onandığını ama dava dosyasına Kalkavan'ın ehliyetinin onaysız fotokopisi konulduğundan Yargıtayın işlem yapamadığını belirtti.

Bu nedenle Kalkavan'ın hala dışarıda olduğunu ifade eden Yalçın, ''Burada kötü niyet ya da art niyet vardır. Şu anda hapsolması gereken insan kızımın ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala dışarıda geziyor'' dedi.

Bu arada, Sinem Yalçın'ın tasarladığı gelinlikleri de basın mensuplarına gösteren Sinan Yalçın, bu gelinlikleri ihtiyaç sahibi 100 kişiye ücretsiz dağıtacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Yalçın ailesi, kızlarının ölümünün 2. yıl dönümü dolayısıyla Üsküdar Yenivalide Camisi'nde ikindi namazının ardından mevlit okuttu. Mevlide katılanlara da gül suyu ve helva dağıtıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Faruk Kalkavan, kullandığı 34 MFK 52 plakalı arazi aracıyla Kadıköy'den Topkapı istikametine seyir halindeyken 14 Ocak 2008 tarihinde önündeki otobüsü geçmek için emniyet şeridine girmiş, Sinem Yalçın'ın hafif maddi hasarlı trafik kazasından dolayı park ettiği 34 EN 7013 plakalı araca çarpmıştı. Bu aracın da vurduğu Yalçın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili yapılan yargılama sonucu Faruk Kalkavan 5 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmış ancak Yargıtay 9. Ceza Dairesi, dava dosyasına sürücü belgesinin onaysız fotokopisinin konulması dolayısıyla davayı usul yönünden bozmuştu.


Gerçek Gündem


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir