500 Öğretmen İGEDER'de buluştu.

İGEDER (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği) 21 Kasım 2009 Cumartesi günü Zübeydehanım Öğretmenevi'nde 500 öğretmenin katıldığı Ulusal Öğretmenim Sempozyumunu gerçekleştirdi.

500 Öğretmen İGEDER'de buluştu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İTO’nun sponsor olduğu sempozyumda eş zamanlı yedi oturumda 26 bildiri sunuldu.
 
Sempozyumun açılış konuşmasını yapan İGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aydın “Dernek olarak temel çıkış noktamız öğretmenlerin sorunlarını yine öğretmenlerin çözeceğine olan inancımızdır.” dedi.
 
İTO Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ahmet N. Helvacı da yaptığı konuşmada eğitimin, üzerinde en fazla kafa yorulması gereken sorunlarımızdan biri olduğunu, İGEDER’e bu anlamda müteşekkir olduklarını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Faik Güler ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan da birer selamlama konuşması yaptılar. Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ise yaptığı konuşmada öğretmenliğin bir gönül işi olduğunu vurgulayarak sınıfa bir mabede girer gibi girmek gerektiğini belirtti.
 
Sempozyum düzenleme kurulu ve İGEDER Gönüllü Öğretmen Zümreleri adına kapanış konuşmasını yapan Gökhan ERENOĞLU; geçen sene branşlara yönelik düzenlenen ‘Sınıf Öğretmenleri’ ve ‘Türkçe Edebiyat Öğretmenleri’ zirvelerinin ardından önümüzdeki bahar döneminde ‘Tarih Öğretmenleri’ ve “Okul Öncesi Eğitim Öğretmenleri’ zirvelerinin gerçekleştirileceğini müjdeledi. “Öğretmenlerin sivil ortamlarda kendilerini daha hızlı bir şekilde geliştirebileceklerini” sözlerine ekleyen Erenoğlu, bu sebeple İGEDER’in gelecek yıllardaki en büyük hedefinin “Öğretmen Şurası”nı toplamak olduğunu vurguladı.
 
İGEDER Öğretmenim Sempozyumu Eğitimi Konuşmak, Eğitime Farklı Bakışlar, Eğitim Yönetimi ve İletişim, Proje Geliştirme ve Uygulama, Sınıf Ortamı ve Bireysel Farklılıklar, Bir Meslek Olarak Öğretmenlik ve Özgün Etkinlik Örnekleri adlı 7 oturum sonunda gerçekleştirilen sertifika ve plaket töreniyle sona erdi.
 
3 yıldır faaliyette bulunan İGEDER, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimini sağlamayı amaçlayan farklı ve nitelikli etkinlik ve programlarıyla ismini duyurmaktadır.

Gökhan ERENOĞLU

[email protected]

 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir