Salacak sahilinde lav silahı bulundu.

Üsküdar Salacak sahilinde bir vatandaşın ihbarı üzerine yapılan aramada lav silahı ve mühimmat bulunduğu iddia edildi.

Salacak sahilinde lav silahı bulundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'daki Harem İskelesi yakınlarında lav silahı bulundu. Denize giren 2 kişinin bulduğu lav silahının dolu olup olmadığı polis ekiplerince inceleniyor.

Harem'de iskele yakınındaki bir restorantın önünde denize giren 2 kişi lav silahını görünce paniğe kapıldı. Buldukları demir parçasının ne olduğunu anlamaya çalışan iki arkadaş olayı açıklayamayacaklarını düşünerek lav silahını denize attı. Ancak denize attıkları demirin ne olduğunu merak eden kişiler silahı denizden çıkararak inceledi.

Polise haber vermeye karar veren vatandaşlar, olayı polise anlattı. İlçe ekiplerinin olay yerindeki ilk incelemesini tamamlamasının demir parçasının lav silahı olduğu anlaşıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin olaydan haberdar edilmesiyle bölgeye ekipler sevk edildi. Lav silahının dolu olup olmadığı konusunda henüz net bilgi alınamadı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bölgedeki incelemesi devam ediyor. Silahı bulan kişilerin ifadelerini alan polis, lav silahının ne zaman ve hangi amaçla bölgeye bırakıldığını tespit etmeye çalışıyor. Lav silahı, incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuarı'na gönderilecek.

Üsküdar sahilinde denizde bir lav silahının bulunması üzerine başlatılan arama çalışmaları tamamlandı.

LAV SİLAHI İLE BİRLİKTE RENKLİ SIVI DOLU KAVANOZLAR

Salacak sahilinde arama yapan Deniz Polisi'ne bağlı 3 dalgıç bir lav silahı ile içinde renkli sıvı bulunan çok sayıda kavanoz buldu.

Kavanozlar dalgıçlar tarafından iki adet büyük boy poşete doldurularak kıyıya çıkarıldı.

Arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Üsküdar Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde inceleme yapıldı.

Savcının incelemesi sırasında basın mensuplarının görüntü almamaları amacıyla güvenlik güçleri tarafından tente gerildi.

Cumhuriyet Savcısı talimatı üzerine kavanozlar içindeki sıvı madde incelenmek üzere iki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir