Bıçaklı, satırlı kız kavgası

Üsküdar'da kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Bıçaklı, satırlı kız kavgası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, kalbine aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan 22 yaşındaki İshak Küskü hayatını kaybetti. Üç genç de yaralandı.
 

Kavga Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Karlıdere Köprüsü üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre Karlıdere Köprüsü üzerinde 3 arkadaşıyla muhabbet eden Soner Ş., köprü üzerinde eski kız arkadaşıyla karşılaştı. Bir süre eski kız arkadaşıyla tartışan Soner Ş., tartışma büyüyünce kıza tokat attı. Yediği tokadı kabullenemeyen kız, ''Sen bekle burada göreceksin" diyerek olay yerinden ayrıldı. Bunun üzerine tokat yiyen kız, yeni erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişilik grupla olay yerine geldi. Şahin ve 3 arkadaşı İshak Küskü, Engin Ç. ve Burhan D.'ye bıçak ve satırlarla saldıran grup, daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

 

Kavga sonrasında kalbinden bıçaklanan İshak Küskü tedavi için Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralanan Engin Ç. ve Burhan D. ise Haydar Paşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan Soner Ş. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olaya karışan ismi henüz öğrenilemeyen eski sevgilinin arkadaşları ise polis tarafından göz altına alındı.

 

Kaynak: Hürriyet


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir