Batan Güneşin Ardından..

Milli Ocak'tan Yücek Kılıçkaya'nın yazısı...

Batan Güneşin Ardından..
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Hayatı boyunca zorluklarla mücadele eden, daha doğrusu HAKKIN yolunda çile çekmeyi, mücadele etmeyi seçen Türk-İslam Dünyasının Lideri, ALPERENLERİN BAŞBUĞU Muhsin Başkan;
 
Batan Güneş’in “ BAŞBUĞUMUN” Ardından…
 
Hayatı boyunca zorluklarla mücadele eden, daha doğrusu HAKK’IN yolunda çile çekmeyi, mücadele etmeyi seçen Türk-İslam Dünyasının Lideri, ALPERENLERİN BAŞBUĞU, Muhsin Başkan; Milyonlarca seveninin katılımı ile Çok sevdiği Sonsuzluğun Sahibine uğurlandı.

 

Ardında muhteşem yaşanmış, örnek bir hayat ve sahip çıkılması gereken bir dava bıraktı BAŞBUĞUM… Bir GÜL ekti Binlerce GÜL açtı Anadolu’nun Şehit kanıyla yoğrulup ezan sesiyle beslenen topraklarında.

 

Ne mutlu biz ALPERENLERE ki tertemiz bir Liderin ardından gitmişiz. Alnımız AK, başımız DİK çıkmışız meydanlara…

 

Ne mutlu biz ALPERENLERE ki doğru yolu bulmuşuz. Türk-İslam ülküsüne gönül vermişiz…

 

Bayrak şimdi ALPERENLERDE, Muhsin Başkan’ın askerlerinde olmalıdır. Onun çizdiği yolda, gösterdiği hedefe, Onun davasına sahip çıkarak ve o davayı yaşayarak yaşatarak yüceltmeliyiz. Her daim övünç duyduğu, "ALPERENLERİM" dediği yiğitler O Bayrağı devralmalı ve Liderimizin emanetine sahip çıkmalıdır.

 

Dün iki kat çalışılırken, bu gün on kat çalışılmalıdır. Bir elinde Bilgisayar bir elinde Kuran olan ALPERENLER çağa mührünü vurmalıdır…

 

Alperenler; provokasyonlardan, oyunlardan uzakta fikri anlamda davasını öğrenmeli, yaşamalı ve öğretmelidir…

 

Bu saatten sonra görev bitti deyip kenara çekilmek yahut sevgiyi gözyaşlarından ibaret görmek: nefsi avutmak, hatta Muhsin Başkana ihanet etmek anlamına gelir benim için. Tabi ki gözyaşı dökmeyelim, üzülmeyelim demiyorum ama bir düşünelim Muhsin Başkanımız olsa nasıl davranırdı?  Kanadımız Kırık, Boynumuz Bükük… Yolumuz uzun, zor ve meşakkatli… Davamız hüzünlü ve Çileli…

 

Alperenler Bütün Bu Zorlukların Üstesinden Gelecek Kapasiteye sahip olmakla birlikte, Muhsin Başkanın Emanetini Yaşatacak Beceriye de akildir.

 

Haydi Başbuğ Muhsin’in Erleri, Erenleri, ALPERENLERİ; Bu kutsal Görev Sizleri Bekliyor…

 

Son Söz’de Diyorum ki;

 
 USTADA KALIRSA BU ÖKSÜZ YAPI, SÜRDÜRMEYEN ÇIRAK UTANSIN…

 

RUHUN ŞAD, MEKÂNIN CENNET,  OLSUN BAŞBUĞUM…

 

YOLUN YOLUMUZ, DAVAN DAVAMIZDIR…

 
 
 
Yücel KILIÇKAYA
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir