Kirazlıtepe'de sırgan ziyafeti yaptı

Mustafa Kara, Şalpazarlı yardımcısı Hilmi Türkmen ile birlikte Kirazlıtepe'de Sırgan ziyafetine katıldı.

Kirazlıtepe'de sırgan ziyafeti yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara, Trabzon Şalpazarlı yardımcısı Hilmi Türkmen ile birlikte Kirazlıtepe'de bulunan Sayvançatak Derneği'nin düzenlediği Sırgan ziyafetine katıldı. Karadeniz mutfağının en orijinal ürünlerinden olan Sırgan (Isırgan) yemeği için yoğun programına rağmen vakit ayıran başkan Mustafa Kara, yemekten önce Sayvançatak kız horon ekibinin gösterisini izleyerek kısa süre oyuna eşlik etti. Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı, özetle şunları söyledi:

"Kirazlıtepe denince bizim aklımıza önce birlik-beraberlik gelir. Daha önce çeşitli zamanlarda toplantılarınıza katıldım. Bugün Sırgan yemeğini duyunca programımızda olmamasına rağmen iştirak etmek istedik. Elbette yemek nihayetinde bahanedir, önemli olan bir arada olmaktır, birlik-beraberliktir. İnşaallah önümüzdeki beş yıl içinde daha çok bir araya geleceğiz. Bizler seçimden seçime gelip gidenlerden olmayacağız. Çeşitli zamanlarda Kirazlıtepe'nin problemlerini konuşmak üzere, kültür gecelerinde buluşmak üzere bir araya geleceğiz. Mahallenizin problemlerini biliyoruz. Bunları beraberce halledeceğiz. Yaptıklarımızı beraber yapacağız, yapamadıklarımızın da sebeplerini konuşacağız. Bu organizasyondan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." Mustafa Kara, dernek üyeleri ve davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kirazlıtepe'den ayrıldı.

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir