Anadolu Üsküdar 2. lige tutundu

TFF. 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü ligin son haftasında Menemen Belediyespor'u misafir etti. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan olmadı.

Anadolu Üsküdar 2. lige tutundu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bu yıl TFF. 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü ligin son haftalarında aldığı puanlarla lige tutunmayı başardı. Ligin son haftasında da kendi sahasında Menemen Belediyespor'u ağırlayan temsilcimiz sahadan beraberlikle ayrılarak çok önemli 1 puanla ayrılarak ligde kalmayı başardı.

Anadolu Üsküdar 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyetle topladığı 34 puanla ligi 15. sırada tamamladı

Anadolu Üsküdar 1908 1 - Menemen Belediyespor 1

Stad: Beylerbeyi 75. Yıl
Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu, Ejder Yapıcı, Hilmi Göktürk İmamoğlu, İbrahim Bülbül

Anadolu Üsküdar 1908: Salih Şenbaş, Erbay Eker, Nurettin Çağlar, Fatih Çolak (78' Hasan Türk), Furkan Tuncer, Cenk Sarıtaş, Güney Polat (86' Ahmet Enes Özkan), Umut Can Bahalı, Murat Rüzgar (33' Tevfik Doğukan Pala), Samed Kartal, İlyas Çakmak
Teknik Direktör: Ahmet Kazım Ertem

Menemen Belediyespor: Kazım Sarı, Efe Karaoğlu, Murat Erdemir, Yasin Güreler, Selim Şahin, Ersin Aslantoğ, Emre İşçiler (63' Tayfun Aydoğan), Mustafa Şen, Özkan Toprak (83' Rıdvan Aykan), Ramazan Altıntepe (76' Sinan Uzun), Tayfur Emre Yılmaz
Teknik Direktör: Selahaddin Dinçel

Goller: Dk. 78: Efe Karaoğlu (Menemen Belediyespor), Dk. 90: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar 1908)
Sarı Kartlar: Dk. 44: Güney Polat, Dk. 45: Furkan Tuncer, Dk. 90: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar 1908), Dk. 45: Mustafa Şen, Dk. 75: Murat Erdemir, Dk. 90: Efe Karaoğlu (Menemen Belediyespor)

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir