Anadolu Üsküdar yükselişte...

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Üsküdar temsilcisi Anadolu Üsküdar 1908 Spor ligin 29. haftasında kendi evinde Kahramanmaraşspor'u misafir etti.

Anadolu Üsküdar yükselişte...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Üsküdar temsilcisi Anadolu Üsküdar 1908 Spor ligin 29. haftasında kendi evinde Kahramanmaraşspor'u misafir etti. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf Anadolu Üsküdar 1908 Spor oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Üsküdar temsilcisi Anadolu Üsküdar 1908 Spor ligin bitimine 5 hafta kalan sondan 3.'cü sırada düşme potası içinde yer alıyor. Son iki haftada aldığı altın değerindeki 6 puanla yükselişe geçen temsilcimiz önümüzdeki son 5 haftada alacağı puanlarla ligde kalmayı hedefliyor.

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR 1 - KAHRAMANMARAŞSPOR 0

Hakem: Murat Türkoğlu, Hakan Eygü, Erhan Gündoğdu, Ercan Hellaç
Stad: Beylerbeyi 75. Yıl

Anadolu Üsküdar 1908: Salih Şenbaş, Erbay Eker, Fatih Çolak, Furkan Tuncer, Murat Rüzgar, Cenk Sarıtaş, Güney Polat (90' Umut Can Bahalı), Kayhan Arduç, Nurettin Çağlar, İlyas Çakmak (88' Ahmet Enes Özkan), Seyit Ali Akgül
Teknik Direktör: Ahmet Kazım Ertem

Kahramanmaraşspor: Cüneyt Çelik, Mustafa Ün, Volkan Özcan, Koray Sönmez Uysal, Hüseyin Keleş, Hakan Koçaslan (44' Ali Osman Aydoğan), Ramazan Durdu, Mehmet Menderes Önkuzu, Eser Akbaş, Ahmet Kutluer, Emre Öztürk
Teknik Direktör: Sinan Yücer

Gol: Dk 3: Seyit Ali Akgül (Anadolu Üsküdar 1908)

Sarı Kartlar: Dk 13: Cüneyt Çelik, dk 19: Hakan Koçaslan, dk 43: Hüseyin Keleş, dk 48: Mustafa Ün (Kahramanmaraşspor), dk 58: Erbay Eker (Anadolu Üsküdar 1908)

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir